Kuva: AOP / Timo Korhonen

Archie Cruz kuittailee podcastissa Blind Channelin Joel Hokalle: "Kopioinut kaikki maneerini"

30.06.2021 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Archie Cruz väittää Otetaan yhdet -podcastissa, että toinen Blind Channelin solisteista on ottanut liikaakin inspiraatiota hänestä.

Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Archie Cruz, 29, on heittänyt kuittailua Suomea Euroviisuissa edustaneen Blind Channelin Joel Hokan suuntaan. Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, kertoo mietteensä Teemu ”Pastori” Potapoffin ja Renne Korppilan Otetaan yhdet -podcastissa.

Kolmikko alkaa keskustella mahdollisesta rockmusiikin noususta rap-musiikin ohi, ja Cruz nostaa esimerkiksi italialaisen Måneskin-yhtyeen, joka nappasi voiton Euroviisuissa ja on sen jälkeen viihtynyt monilla kansainvälisillä listoilla. Tässä kohtaa toinen podcastin juontajista nostaa esiin Blind Channelin.

- Fuck Blind Channel, Archie Cruz heittää.

Mies kuitenkin vakuuttaa, ettei hänen ja Blind Channelin välillä ole riitaa.

- Ei tässä ole mitään biiffiä. Minua vain vituttaa, että se äijä on fanittanut minua ihan vitun isosti joskus… Cruz aloittaa.

Sitten mieheltä kysytään, kumpaa yhtyeen laulajista hän tarkoittaa.

- No se lead singer. Hän on kopioinut kaikki maneerini, Cruz vastaa.

Blind Channelissa laulavat Niko Vilhelm (vas.) ja Joel Hokka. (kuva: EBU / Andres Putting)

Mies vielä tähdentää, mitä maneereja hän tarkoittaa.

- Vähän cocky [suomeksi koppava], blondi, pitkätukkainen rock lead singer.

Potapoff toteaa tähän, että yhtä lailla Cruz on kopioinut tyyliään Mötley Crüen laulajalta Vince Neililtä, ja Korppila puolestaan nostaa esiin Van Halenin David Lee Rothin.

- Totta kai, mutta minä myönnän sen.

Cruz väittää, että Blind Channelin Joel Hokka oli laittanut hänelle vuosia sitten faniviestejä. Cruzilla on myös toisenlainen kontakti Blind Channeliin, sillä Santa Cruzissa aiemmin kitaraa soittanut Joonas Parkkonen on ollut tuottamassa Blind Channelia. Hän on ollut esimerkiksi tuottamassa Euroviisuissa kilpaillutta Dark Side -hittiä. Blind Channel sijoittui euroviisufinaalissa hienosti kuudennelle sijalle, mikä on Suomen kautta aikain toiseksi paras sijoitus kilpailussa.

Koko Cruzin podcast-haastattelun pääset kuuntelemaan alta.

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että Joel Hokka on omalla tavallaan vastannut Cruzin kommentteihin. IS:n mukaan Hokka oli jakanut Instagramissa kuvia omista rockesikuvistaan. Hän nosti esille Nine Inch Nailsin Trent Reznorin, Linkin Parkin Chester Benningtonin, Bring Me the Horizonin Oliver Sykesin ja Ville Valon.

Voin hyvin myöntää, että olen kopioinut joitakin maneerejani”, Hokka kirjoitti.

Hän otti Instagramiin jakamassaan kuvassa vielä esiin, että ei pidä itseään Mötley Crüen fanina. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Kohuissa ryvettynyt Archie Cruz oppi rauhoittumaan Selviytyjissä - paljastaa, mitä bändille kuuluu

Lue myös: Blind Channel kiertää ahkerasti Suomea - katso keikkapäivämäärät

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat