Kuva: AOP

Whitesnake saapuu jäähyväiskiertueellaan Suomeen

06.09.2021 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Whitesnakea keikalla lämmittelee ruotsalainen Europe.

Laulaja David Coverdalen luotsaama rocklegenda Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa 6. kesäkuuta 2022 osana yhtyeen Farewell World Tour  -maailmankiertuettaan. Whitesnaken mukana Helsinkiin tulee myös Ruotsin oma rockylpeys Europe.

- Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen saanut kiertää maailmaa liki 50 vuoden ajan. Olen päässyt nauttimaan unohtumattomista hetkistä miljoonien keikoillemme tulleiden ja meidän tukenamme olleiden ihmisten kanssa. Tämä on ollut uskomaton seikkailu, ja rakastan jakaa näitä kokemuksia yhdessä sekä yleisön että muusikoideni kanssa. Rakastan työtäni ja tulen aina rakastamaan. Suuri kiitos näistä hauskoista ja ikimuistoisista vuosikymmenistä, sanoo yhtyeen solisti David Coverdale tiedotteessa.

- Odotamme jo innolla, että pääsemme Helsinkiin kesäkuussa 2022. Olen myös erittäin iloinen saadessani toivottaa erittäin lahjakkaan Dino Jelusickin tervetulleeksi Whitesnakeen. Olemme seuranneet hänen tekemisiään aina siitä saakka, kun soitimme yhdessä Zagrebiassa kaksi vuotta sitten. Tulette rakastamaan häntä, Coverdale jatkaa.

David Coverdalen Englannissa vuonna 1978 perustama Whitesnake on julkaissut urallaan kaiken kaikkiaan 13 studioalbumia. Näistä useat ovat myyneet moninkertaista platinaa ja levyiltä lohkaistut singlet ovat juhlineet Top 10-listoilla ympäri maailmaa.

Yhtyeen hittejä ovat muun muassa Here I Go Again, Is This Love ja Still Of The Night.

Konsertti:

Whitesnake (UK)

Special Guest Europe (SE)

Helsingin Jäähalli 6.6.2022

Ovet klo 18.30

Liput:

Myyntiin pe 10.9.2021 klo 11.00 Palvelumaksuineen alkaen 75,5 € Ticketmasterista.

Lue myös: Whitesnake-keulamies ei säästele sanojaan musiikkimogulista - "Hän oli varsinainen kiusankappale"

Lue myös: Paul McCartneyn hittiä jamiteltiin kotoa käsin - mukana Iron Maiden- ja Whitesnake-muusikot

Kilpailut

Uusimmat