Kuva: AOP

Abban paluu kiinnostaa - uusi albumi rikkoi ennätyksen Iso-Britanniassa

12.09.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Abba julkaisi viime viikolla kaksi uutta kappaletta ja Voyage-niminen albumi julkaistaan 5. marraskuuta.

Legendaarinen Abba on teki vastikään paluun, kun yhtye julkaisi kaksi uutta kappaletta. Kappaleet ovat esimakua tulevalta Voyage-albumilta, joka julkaistaan 5. marraskuuta. Albumi pitää sisällään 10 uutta biisiä.

Nyt bändin levy-yhtiö Universal Music on tiedottanut NME-sivuston mukaan, että odotettu Voyage on rikkonut ennätyksen Iso-Britanniassa. Voyage on nimittäin kaikkien aikojen eniten ennakkotilauksia saanut levy, sillä kolmessa päivässä se on löytänyt maassa jo 80 000 ostajaa. Edellistä ennätystä piti hallussaan Take That.

Abba-hurmio on näkynyt myös Spotify-palvelussa, jossa yhtyeen kuuntelu on noussut räjähdysmäisesti ja esimerkiksi uusia kappaleita,  I Still Have Faith In You sekä Don´t Shut Me Down, on striimattu miljoonia kertoja.

Ensi toukokuussa Abba soittaa myös virtuaalisen konsertin Lontoossa, jonne yhtyettä varten on rakennettu uusi soittotila. Kyseisellä konsertilla Abban jäsenet esiintyvät virtuaalisesti ja taustalla soittaa 10-henkinen bändi.

Abba jäi tauolle vuonna 1982. Bändin muodostavat Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson ja Anni-Frid Lyngstad.

Lue myös: Benny Anderssonin poika kertoo Abban paluusta studioon: "He eivät olleet lainkaan hermostuneita"

Lue myös: Abba on tullut takaisin - uudet kappaleet herkistivät heti fanit

Lähde: NME

Suosittelemme

Uusimmat