Kuva: AOP

Miley Cyrus meinasi saada paniikkikohtauksen lavalla - "Halusin olla rehellinen"

21.09.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Paluu keikoille koronaeristäytymisen jälkeen ei ole ollut Miley Cyrusille helppo kokemus.

Laulaja Miley Cyrus, 28, esiintyi perjantaina 17. syyskuuta Summerfest-tapahtumassa Milwaukeessa Yhdysvalloissa. Keikkansa keskellä Cyrus päätti avautua katsojille hetkeä aiemmin sattuneesta kokemuksestaan. Nainen kertoi olleensa lähellä paniikkikohtauksen saamista lavalla.

- Muutama biisi sitten, kun valot menivät pois, menin Stacyn luo. Olemme olleet samassa bändissä siitä lähtien kun olin 12-vuotias. Sanoin hänelle, että minusta tuntuu kuin olisin saamassa paniikkikohtauksen, Cyrus kertoi faneilleen keikan välispiikissä.

Nainen kertoi, että tunne syntyi siitä, että on monin tavoin häkellyttävä kokemus palata esiintymislavoille koronapandemian aiheuttaman tauon ja eristäytymisen jälkeen.  

- Lavalla olo tuntui aiemmin kodilta, mutta näin ei ole enää sen takia, miten paljon olen viettänyt aikaa kotona neljän seinän sisällä. Tämä on hyvin suuri muutos siihen. Pandemian aika oli hätkähdyttävää ja pelottavaa, mutta niin on myös sieltä ulos tuleminen, Cyrus sanoi.

Laulaja kuitenkin vakuutti, ettei aio lopettaa keikkaansa kesken.

- Halusin vain olla rehellinen tuntemuksistani. Rehellisyys saa minut olemaan vähemmän peloissani, koska me kaikki olemme samassa veneessä, Cyrus sanoi yleisölle.

Videon tilanteesta voit katsoa alla olevasta twiitistä. Jos upotus ei näy, näet päivityksen myös täältä.

Lue myös: Miley Cyrus ajatteli kuolevansa, jos hänellä ei ole kumppania - "Korona muutti kaiken"

Lue myös: Miley Cyrus myy miljoonatalonsa - katso kuvat luksuskodista

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat