Kuva: AOP

Keikoille paluu jännitti Metallican jäseniä - "Miten oikein teimmekään tämän?"

06.10.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Metallican rumpali Lars Ulrich kertoi tuoreessa haastattelussa, että vaikka yhtye on harjoitellut kovasti, live-tilanteissa voi silti sattua ja tapahtua.

Kuten monet muutkin yhtyeet, on Metallica päässyt maistamaan jälleen keikkailuelämää koronapandemian aiheuttaman vaihtelevan tilanteen jälkeen.

Metallica on viime aikoina soittanut yleisölle muun muassa yllätyskeikalla San Franciscossa sekä kahdesti pääesiintyjänä Louder Than Life -festivaalilla. Yhtyeen rumpalin Lars Ulrichin, 57, mukaan lavoille palaaminen jännitti.

- Muutama viikko sitten hyppäsimme lavalle San Franciscossa ja meitä todellakin jännitti. Se oli hieman pelottavaa. Miten oikein teimmekään tämän? Toivottavasti lihasmuisti palaa? Ulrich pohti radiopersoona Eddie Trunkin haastattelussa.

- Olemme tietenkin harjoitelleet kovasti ja pysyneet kunnossa, mutta ikinä ei tiedä, mitä lavalla tapahtuu, mies jatkoi.

Lihasmuisti kuitenkin löytyi ja keikat menivat hyvin.

- Olin niin iloinen, että pääsimme takaisin ja faneillamme oli kärsivällisyyttä odottaa tämän paskamyrskyn keskellä.

Miltä tuoreilla keikoilla sitten oikein näytti? Voit katsoa videoita alta. Jos videot eivät näy, katso ne Metallican kattavalta YouTube-sivulta.

Lue myös: Uudesta Metallica-albumista on vielä liian aikaista puhua, sanoo Lars Ulrich

Lue myös: Metallican Kirk Hammett asteli lavalle Judas Priestin keikalla - soittivat klassikkokappaleen

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat