Kuva: Nelonen / Petri Aho

Jukka Pojalle kipakkaa palautetta Vain elämää -vedosta: "Ei tullut mieleenkään, että se olisi loukkaus"

20.10.2021 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jotkut ovat harmistuneet Arttu Wiskarin puolesta Jukka Pojan biisivalinnan takia.

Jukka Poika, 41, on vastannut saamaansa palautteeseen, joka koskee hänen esitystään Vain elämää -ohjelmassa Arttu Wiskarin, 37, päivänä. Jukka Poika versioi Irwin Goodmanin Työmiehen lauantai -kappaletta, josta Wiskari oli tehnyt aiemmin oman versionsa Anssi Kela ja isot biisit -ohjelmassa. Jukka Pojan käsittelyssä kappale muuttui muotoon Reggaemiehen lauantai. Valinta oli yllättävä, koska Vain elämää -ohjelmassa ei ole tapana versioida artistien cover-versioita.

Reggae-artisti kertoo Instagram-päivityksessä saavansa vieläkin tunteikasta palautetta valinnastaan, vaikka jakso esitettiin jo melkein kolme viikkoa sitten. Mies selventää, että oli päättänyt ensisijaiseksi valinnakseen Wiskarin tuotannosta Lämpöä ja läheisyyttä -kappaleen, jonka myös Chisu halusi esittää. Ohjelman tuotanto valitsi Chisun kappaleen esittäjäksi, ja Jukka Poika turvautui kakkosvalintaansa.

”Toiseksi olin laittanut Työmiehen lauantain, koska siihen keksin saman tien idiksen. Biisihän sävellettiin Artun tiimin toimesta uusiksi Anssin isännöimään Isot biisit-ohjelmaan, joten kelasin (sic) että tässä on riittävästi yhteyksiä, jotta valinta on perusteltu. Samaa mieltä oli tuotanto, joten en pohtinut asiaa sen enempää eikä tullut mieleenkään, että se olisi loukkaus Arttua/Artun tiimiä kohtaan”, Jukka Poika kirjoittaa.

Mies kertoo puhuneensa saamastaan palautteesta Wiskarin kanssa ja huomanneensa palautteesta, miten tärkeä artisti Wiskari monelle on.

”Kun kiukkuista palautetta alkoi tulla, puhuin Artun kanssa asiasta. Hän oli yhtä yllättynyt kuin minäkin siitä, että hänen puolestaan on loukkaannuttu. Se, että Artun puolesta on oltu näin herkillä, kertoo jotain siitä, miten isosti rakastettu artisti hän on. Ihailen hänen sydämellisyyttään ja myönnetään, hieman myös kadehdin hänen menestystään. Tuntuu, että mihin toimeen tämä kaveri tarttuukin, se onnistuu”, Jukka Poika kirjoittaa.

Anssi Kela harmittelee

Jukka Poika nostaa kirjoituksessaan esiin myös hänen ohjelmassa esittämänsä kommentit Arttu Wiskarista. Mies kertoi jaksossa suhtautuneensa Wiskariin varauksella tämän uran alkuaikoina.

- Vähän oli alkuun sellainen olo, että onko tämä nyt ihan tosissaan. Että lintu vai kala, mistä tässä on kyse, Jukka Poika sanoi.

Mies myönsi naureskelleensa kaveriporukkansa kanssa Wiskarille. Sittemmin miehen mieli on muuttunut ja hän kertoi ohjelmassa, että hänen aiempi suhtautumisensa oli ennakkoluuloista ja lapsellista.

”Kerroin Artulle hyvän luottamuksen vallitessa pöydän ääressä, että minulla oli alkuun ennakkoluuloja hänen musiikkiansa ja artistihahmoaan kohtaan. Tämä siis noin kymmenen vuotta sitten. Kerroin myös, että pidän tänä päivänä silloisia ajatuksiani typerinä enkä ajattele enää niin”, Jukka Poika kirjoittaa.

Miehen koko Instagram-päivityksen voit lukea alta tai tästä linkistä.

Kommenttikentässä muun muassa Anssi Kela on harmitellut, millaista palautetta Jukka Poika on saanut.

”Toivottavasti muutama haukkuva koira ei kuitenkaan onnistu myrkyttämään sinulle sitä kohottavaa keskinäisen arvostuksen ilmapiiriä, joka pöytämme ympärillä vallitsi. Harmillista jos se ei ole välittynyt kaikille ihmisille”, Kela kirjoittaa.

Lue myös: Pyhimyksen versio Anssi Kelan hitistä hämmensi - nyt Kela jyrähtää biisin "raiskaamisesta" puhuville

Lue myös: Miten paljon Vain elämää -ohjelmassa käytetään autotunea, entä onko pakko itkeä? Anssi Kela paljastaa

Kilpailut

Uusimmat