Kuva: AOP

"Yksi isoimmista produktioista Flow'ssa ikinä" - Flow Festival julkisti ensimmäisiä nimiä

18.11.2021 12:45 - Iiro Myllymäki

Flow Festivalissa nähdään ensi kesänä muun muassa Gorillaz, Nick Cave and the Bad Seeds ja Erika Vikman.

Helsingissä järjestettävä Flow Festival on julkistanut ensimmäiset artistinsa vuodelle 2022. 12.8.–14.8. järjestettävällä festivaalilla nähdään maailmantähdistä muun muassa virtuaalinen yhtye Gorillaz, intensiivisistä livekeikoistaan tunnettu Nick Cave and the Bad Seeds, soulista ammentava ja ylistetty Michael Kiwanuka ja norjalainen poptähti Sigrid. Ulkomaisjulkistusten joukossa ovat myös muun muassa Princess Nokia, Little Simz ja Fred Again.

Flow Festival lupailee suuria etenkin Gorillazin live-esiintymisen suhteen.

”Virtuaaliyhtye Gorillaz tuo upean live-esityksensä Helsinkiin, ja se tulee olemaan yksi isoimmista produktioista Flow’ssa ikinä”, festivaali kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Jos upotus ei näy alla, klikkaa tästä.

Gorillaz on Blur-yhtyeestä tunnetun Damon Albarnin ja sarjakuvataiteilija Jamie Hewlettin luoma yhtye, joka julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2001. Edellisen albuminsa bändi julkaisi vuonna 2020, ja mukana oli kovan luokan vierailijoita, kuten Elton John, Robert Smith ja Beck. Yhtye on palkittu muun muassa Grammy- ja Brit Awards -palkinnoilla.

Samalla Flow Festival on julkaissut myös kotimaisia nimiä. Festarilla tulevat esiintymään muun muassa William, Erika Vikman, Yeboyah ja Jesse Markin.

Flow Festival jouduttiin perumaan vuosina 2020 ja 2021 koronapandemian takia.

Lue myös: Supertähti Justin Bieber saapuu Suomeen!

Kilpailut

Uusimmat