Kuva: Toni Lund

Nainen ja seksuaalisuus -teema synnytti Erinin uutuuskappaleen - "Aluksi biisi oli rajumpi"

08.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Erin julkaisi uuden kappaleen Anna mun rakastaa, jossa pohditaan naisen seksuaalisuutta.

Laulaja Erinin, 44, ensimmäinen sooloalbumi ilmestyi vuonna 2011 ja vuoden 2022 Erin aloitti julkaisemalla nainen ja seksuaalisuus -aiheeseen liittyvän kappaleen Anna mun rakastaa.

- Tämä biisi lähti ihan tilausbiisinä, joka alkoi nainen ja seksuaalisuus -teemoista. Halusin tuoda niihin sellaista pientä kevennystä, kun ne ovat myös ihania ja mahtavia asioita. Viime vuosina kun keskustelu on pyörinyt ehkä negatiivissa puolissa,  Erin kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle. 

Erin teki kappaletta useamman vuoden ajan, sillä hän pohti tarkasti, millaisen tarinan oikeasti haluaa kertoa.

- Kappale oli aluksi rajumpi, mutta se ehkä meni hieman vitsin puolelle ja sävy oli väärä, niin sitä täytyi muokata. Pohdin paljon sitä, mikä tässä on ydin ja sanoma, ja itse asiassa eräät miehet auttoivat minua löytämään sen oikean suunnnan, Erin sanoo.

- Halusin kääntää sellaisen perinteisen asian, että mies yrittää lähennellä naista ja nainen sanoo ei. Kappaleessa tilanne on toisin päin, ja niin sen pitäisikin mennä, että kuka tahansa voi tehdä aloitteen ja lupailla maat ja taivaat, laulaja jatkaa.

Voit kuunnella Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa Podplaysta tai Iskelmältä sunnuntaisin kello 13-16. Haastattelussa Erin myös puhuu muun muassa Nylon Beatista, Jonna Geageasta sekä urastaan.

Voice.fi, Podplay ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Neon 2 -yhtyeen jättihitti ei aluksi kelvannut laulajalle - "Ajattelin, että kasa paskaa"

Lue myös: Renny Harlin haaveilee perheenlisäyksestä Johanna-vaimon kanssa: "Se on korkeamman voiman käsissä"

Kilpailut

Uusimmat