Kuva: YouTube

Nightwish-laulaja Floor Jansen julkaisee soolomateriaalia - kyseessä ei ole rock-kappale

17.01.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jansen kertoo, että hänen säveltämänsä kappaleet ovat hyvin erilaisia keskenään.

Nightwish-yhtyeen laulaja Floor Jansen, 41, paljasti YouTube-striimissään, että aikoo julkaista soolokappaleen 25. maaliskuuta.

- Kuten tiedätte, olen kirjoittanut musiikkia korona-aikana ja kappaleita on paljon valmiina. Nyt kuitenkin aion julkaista niistä yhden maaliskuussa, Jansen paljasti.

Kyseessä ei ole rock- eikä metallibiisi.

- Se on pop-kappale, eli ei metallia eikä rockia, mutta ehdottomasti minua. Se ei kuitenkaan edusta kaikkea sitä, mitä olen tehnyt. Mutta kuten tiedätte, esimerkiksi Nightwishin musiikissa on vaikea valita vain yhtä kappaletta, joka edustaisi koko albumia, Jansen jatkoi.

Viime elokuussa Jansen kertoi Breaking Absolutes With Peter Orullian -podcastissa, että haluaa löytää tavan, kuinka voisi työskennellä sekä Nightwishissa että soolomateriaalin parissa ja viettää rauhallista perhe-elämää.

- Olen työskennellyt sooloalbumin parissa pandemian alusta asti. Se avasin luovuuden, jota en ole vuosiin päässyt juurikaan käyttämään, ja se tuntuu hyvältä. Haluan tehdä sitä enemmänkin ja ottaa askeelet siihen suuntaan, että voin olla sekä sooloartisti että Nightwish-laulaja, ja viettää aikaa kotona, Jansen kertoi.

- Suurin haluni on löytää hyvä tasapaino kaikkeen. Se voi kuulostaa hieman juustoiselta, mutta olen nähnyt, kuinka vaikeaa se on kaikille pitkänlinjan tekijöille pitää mielensä kunnossa ja pysyä samalla yhteydessä maailmaan. Olen todella herkkä ja haluan pysyä järjissäni kaiken tämän keskellä, laulaja muun muassa jatkoi.

Lue myös: Floor Jansen haluaa tehdä soolouraa Nightwishin ohella - pandemia-aika avasi luovuuden kanavat

Lue myös: Nightwish joutui perumaan keikkojaan, Floor Jansen avaa tuntojaan: "Vaikeampaa hyväksyä tilanne"

Lue myös: Nightwish-laulaja Floor Jansen ei usko, että hänen entinen yhtyeensä palaa yhteen

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat