Kuva: AOP

Céline Dionin terveysongelmat jatkuvat, peruu taas keikkojaan - "Minun täytyy olla kärsivällisempi"

17.01.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja kärsii vakavista ja jatkuvista lihaskouristuksista, jotka estävät esiintymisen.

Laulajatähti Céline Dion, 53, joutuu perumaan Pohjois-Amerikan-kiertueensa keikat jatkuvien terveysongelmien takia. Dion peruu maalis- ja huhtikuulle suunnitellut Courage-maailmankiertueen keikkansa. Laulaja kertoo asiasta Instagramissa.

Céline Dion on kärsinyt vakavista ja jatkuvista lihaskouristuksista jo pidempään, ja tämä on estänyt naista esiintymästä. Hän joutui aiemmin perumaan talven Las Vegasin -keikkansa tästä syystä. Dion kertoo tuoreessa päivityksessään, että toipuminen on vienyt kauemmin kuin hän olisi toivonut.

- Toivoin todella, että olisin jo valmis esiintymään, mutta minun täytyy vain olla kärsivällisempi ja noudattaa lääkärieni antamia ohjeita, Dion sanoo.

Dion kiittää päivityksessään fanejaan heidän antamastaan tuesta.

- Odotan todella, että pääsen taas olemaan täysin terve. Odotan myös, kuten kaikki muutkin, että pääsemme yli tästä pandemiasta, enkä malta odottaa, että pääsen taas lavalle esiintymään, Dion sanoo.

Dionin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Céline Dionin kiertueen on määrä alkaa Euroopassa toukokuussa. Naisen on tarkoitus esiintyä Helsingin Hartwall Arenalla 23. elokuuta.

Lue myös: Céline Dion kärsii vakavista terveysongelmista - peruu kaikki talven keikat

Lue myös: Adele on kehystänyt Celine Dionin purkan - näyttää videolla kotinsa ja kertoo hauskan tarinan purkan takaa

Kilpailut

Uusimmat