Kuva: AOP

Uutta TikTok-bändiä verrataan managerinsa vuoksi Spice Girlsiin

30.01.2022 18:15 - Riia Frost

Spice Girls -manageri löysi uuden yhtyeen jäsenet suositusta TikTok-palvelusta.

TikTokista on tullut musiikkikentän yksi avainvälineistä. Se on nostanut pinnalle monia artisteja, kuten Lil Nas X:n ja Doja Catin. Tällä kertaa sovelluksesta on nousemassa suosioon hurjaa vauhtia The Future X -niminen popbändi. Yhtyeen jäsenet ovat keränneet yhteensä yli 4,4 miljoonaa seuraajaa. Suurimman seuraajamäärän on yhtyeessä kuitenkin kerännyt tanssija Tray Taylor.

Yhtyeen tarina alkoi siitä, kun levytuottaja, ja popbändi Spice Girlsin ex-manageri, Simon Fuller järjesti koe-esiintymiset viime vuoden aikana TikTokissa ja sieltä hän kokosi The Future X -yhtyeeseen jäsenet. Fullerin taustan vuoksi The Future X:ää verrataan Spice Girlsiin ja bändiltä odotetaankin samanlaista poptaikaa.

Simon Fuller on toiminut managerina muun muassa bändeille Spice Girls ja S Club 7. (kuva: AOP)

Yhtye koostuu kolmesta laulajasta ja neljästä tanssijasta. Jäsenet ovat kotoisin Amerikasta ja Kanadasta.

Laulajat: Angie Green, Luke Brown sekä Maci Wood

Tanssijat: Jayna Hughes, Sasha Marie, Tray Taylor sekä Drew Venegas  

Perustamisesta ilmoittaneessa tiedotteessa Fuller kertoo bändissä yhdistyvän kaikki, mikä nykynuorissa taiteilijoissa on jännittävää.

”Aitous, itseluottamus, voimaantuminen ja uniikki tasapaino epätavallisten tanssijoiden ja poikkeuksellisten laulajien välillä”, Fuller kehuu. 

Fuller uskoo TikTokin nostavan uuden bändinsä vielä suurempaan suosioon.

Kuuluvatko yhteistyöjulkaisut TikTokiin?

TikTokin käyttäminen hyödyksi musiikkibisneksessä on kuitenkin herättänyt keskustelua. Sovelluksen käyttäjät kuitenkin suosivat tuotettujen sisältöjen sijaan persoonallisia videoita ja musiikkia, jossa korostuu filtteröimättömät tunteet.

Tämän vuoksi monista olikin kummallista, että The Future X:n toinen virallinen julkaisu oli yhteistyö kosmetiikkabrändi e.l.f. Cosmeticsin kanssa. Julkaisussa yhtye oli järjestänyt kisan, jossa faneilla oli mahdollisuus päästä bändin maskeeraajaksi.

Fuller on tunnettu jo entuudestaan yhteistyökumppaneiden hyödyntämisestä musiikkimarkkinoilla. Esimerkiksi Spice Girlsin markkinoimiseen Fuller hyödynsi muun muassa Pepsiä, Bennettonia sekä Fabergea.

The Future X julkaisee debyyttisinkkunsa This Kind Of Love kuukauden sisällä, mutta kyseisestä kappaleesta on jo paljon tiisereitä muun muassa YouTubessa sekä bändin kotikentällä TikTokissa.

The Future X:n TikTokista voit käydä vilkaisemassa muun muassa kulissien takana -klippejä. Yhtyeen TikTok-tiliä pääset vilkaisemaan tästä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Depyyttisinkun tiiserin ja bändien jäsenien kuvaesittelyn pääset katsomaan alta tai tästä.

Lue myös: Spice Girlsin debyyttialbumi viettää 25-vuotisjuhliaan - luvassa mielenkiintoinen erikoispainos

Lue myös: Spice Girls julkaisi pöytälaatikkoon unohtuneen kappaleen - kuuntele Feed Your Love

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat