Kuva: AOP

HBO:n hittisarjassa kuullaan jälleen suomalaista rock-musiikkia - "Fiilis on uskomaton"

03.02.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Peacemaker-sarjan uusimmassa jaksossa soi Reckless Loven hittikappale.

HBO:n Peacemaker-supersankarisarja on ollut maailmanlaajuinen hitti ja se on noussut tällä hetkellä striimatuimmaksi sarjaksi koko planeetalla.

Sarja on kerännyt Suomessa huomiota myös sillä, että sarjan luoja James Gunn on kova hard rock -musiikkityylin fani ja tämän vuoksi sarjassa on kuultu muun muassa Hanoi Rocksia sekä Santa Cruzia.

Tänään torstaina klo 10.00 Suomen aikaa HBO Max -suoratoistopalveluun ilmestyneessä kuudennessa jaksossa Murn After Reading kuullaan myös Reckless Loven vuonna 2016 julkaisema kappale Monster.

- Kun noin vuosi sitten kuulimme James Gunnin valinneen Monster-biisimme hänen luomansa Peacemaker-sarjan soundtrackille, oli fiilis aivan uskomaton. Sopimuksen tekohetkellä ei kenelläkään tietenkään ollut tietoa, kuinka suuresta asiasta lopulta onkaan kyse, mutta jo se pelkkä mahdollisuus, että originaali kappaleemme soisi ison Hollywood-sarjan jaksossa, sai aikaan innostuneet ylävitoset. Nyt kun sarja on alkanut ja noussut HBO Maxin katsotuimmaksi ja tällä hetkellä maailman striimatuimmaksi sarjaksi, on fiilis luonnollisesti vielä korkeammalla. Kirsikkana kakussa, hyvää tunnelmaa parantamassa, on tietysti ohjaajan itsensä hehkutus. Tämä on tietysti viimekädessä vain yksi askel uralla, mutta tosi hieno sellainen. Raksi seinään -osastoa. Tämä on niitä bucket list -hommia, toteaa Reckless Loven laulaja Olli Herman tuoreessa tiedotteessa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Peacemaker-sarjan pääosassa nähdään nimensä mukaisesti elokuvista tuttu antisankari Peacemaker, jota näyttelee John Cena. Sarjassa seikkailevat myös muun muassa Jennifer Hollandin hahmo Emilia Harcourt sekä John Economosia esittävä Steve Agee.

Lue myös: Suomalainen rock-musiikki näkyy ja kuuluu HBO:n Peacemaker-supersankarisarjassa

Lue myös: Supersankariohjaaja James Gunn paljastaa olevansa Hanoi Rocks -fani

Kilpailut

Uusimmat