Kuva: AOP

Judas Priestin ja K.K Downingin välit pitäisi korjata, sanoo kitaristi - 'He voisivat mennä pubiin'

21.02.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

K.K Downing erosi Judas Priestistä vuonna 2011. Mies ehti olla yhtyeen jäsen yli 40 vuotta.

Judas Priestin ja yhtyeen entisen kitaristin K.K. Downingin, 70, välit ovat olleet jo noin 10 vuotta hyvin huonot. Yli 40 vuotta Judas Priestin kitaristina toiminut Downing jätti bändin vuonna 2011, mutta on kuitenkin halunnut liittyä takaisin.

-  Kun minun ääntäni ei kuultu ja olin todella turhautunut vuonna 2010, me kaikki olimme sitä mieltä, että Judas Priest on tullut päätökseensä. En halunnut liittyä viimeiselle kiertueelle, koska uskoin, että en tulisi nauttimaan siitä. Bändissä asiat eivät olleet hyvin. Minulle ei koskaan kerrottu, että he aikovat jatkaa vielä seuraavat 10 vuotta, sillä olimme kaikki sitä mieltä, että nyt tämä loppuu, Downing sanoi viime syksynä. Voit lukea lisää täältä. 

Downingin korvasi lopulta Richie Faulkner, 42, joka soittaa Judas Priestissä nykyäänkin. Faulkner kertoo tuoreessa haastattelussa, Downingin ja yhtyeen riita ei koske häntä.

- Se suhde ei koske minua eikä kyseessä ole minun taisteluni. Tiedän, että kyseessä eivät ole pelkästään musiikilliset asiat vaan myös henkilökohtaiset. Ehkä myös raha on osa syytä. Mutta tämän asiat ratkaisevat muut, en minä, Faulkner kertoo The Metal Voice -julkaisulle.

- Jos tapaus olisi päättynyt eri tavalla, olisimme nykyään eri tilanteessa. Viimeiset 10 vuotta ovat ollet todella outoja ja monessa osin myös tarpeettomia. He olivat veljiä 40 vuotta, joten ehkä he voisivat sopia riitansa ja kohdata vaikka pubissa, mies jatkaa.

K.K Downing. (kuva: AOP)

Mitä mieltä Faulkner olisi siitä, että Downing palaisi Judas Priestiin?

- Jos hän tulisi takaisin, olisin silloinkin valmis tekemään kaikkeni. Mutta kuten sanoin, tämä suhde ei koske minua. 

Downing on perustanut KK´s Priest -nimisen yhtyeen, jonka ytimen muodostavat Downing sekä Judas Priestissakin laulanut Tim "Ripper" Owens.

Lue myös: Judas Priestin ex-kitaristi K.K. Downing jyrähtää: "Minulta vietiin tilaisuus liittyä takaisin"

Lue myös: Judas Priestin Rob Halford sai osansa Lemmy Kilmisterin tuhkista - "Äärimmäisen voimakasta"

Lue myös: Rob Halford ei ole kuunnellut entisen Judas Priest -kitaristin uutta bändiä

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat