Kuva: AOP

Palaako Spice Girls täydellä kokoonpanolla lavalle? - Posh Spice sopi jatkavansa yhtyeen kanssa

27.02.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

90-luvun tyttöbändi nähdään mahdollisesti kesäkuussa täydellä kokoonpanolla kuningatar Elisabetin kunniaksi järjestettävässä juhlakonsertissa.

Spice Girls -yhtyeen paluusta on kiirinyt huhuja suuntaan jos toiseen. Muutama vuosi sitten yhtye järjesti muutaman konsertin, mutta vaillinaisella kokoonpanolla. Yksi jäsenistä loisti tuolloin poissaolollaan, nimittäin Posh Spicena tunnettu Victoria Beckham, 47, oli sanojensa mukaan liian kiireinen osallistuakseen yhtyeen paluuseen.

Nyt tilanne näyttäisi olevan toisin. Beckhamin kerrotaan allekirjoittaneen vahvistuksen, että hän on edelleen osa 90-luvun tyttöbändiä.

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä tyttöbändeistä on kutsuttu osallistumaa kuningatar Elisabetin seitsemän vuosikymmenen mittaisen hallitsijakauden kunniaksi järjestettävään juhlakonserttiin.

- Mikäli hän olisi halunnut lopettaa bändissä toimimisen, eikä hän haluaisi enää esiintyä yhtyeen kanssa, hän ei olisi sopinut jatkosta, viihdejulkaisu The Sunille kerrotaan.

Beckham allekirjoitti sopimuksen, jossa hän sitoutuu jatkamaan Spice Girls -yhtyeen kanssa ainakin seuraavan vuoden ajan.

Mikäli Beckham osallistuu kesäkuussa järjestettäviin juhlallisuuksiin yhdessä entisen yhtyeensä kanssa, tämä olisi ensimmäinen kerta kymmeneen vuoteen, kun Spice Girls nähtäisiin täydellä kokoonpanolla lavalla.

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa, että tyttöbändin suunnitelmat yhteen paluusta on haudattu kaikessa hiljaisuudessa. Kenties kutsu Buckinghamin palatsissa järjestettäviin juhlallisuuksiin on saanut jäsenet toisiin aatoksiin.

Lue myös: Victoria Beckham kertoo, miten Elton John inspiroi häntä poistumaan Spice Girlsista

Lue myös: Spice Girls -tähdet kerääntyivät yhteen, fanit surullisina - "En osaa iloita kuvasta"

Lue myös: Spice Girls hajoaa jälleen - tällä kertaa eivät ehtineet edes palata

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat