Kuva: AOP / EPA

Blind Channel peruu Venäjän- ja Ukrainan-keikkansa - "Olemme sokissa ja murtuneita"

02.03.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

"Meillä ei ole muuta mahdollisuutta", yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa.

Blind Channel -yhtye ilmoittaa peruvansa keikkansa Venäjällä ja Ukrainassa. Yhtye ilmoittaa asiasta sosiaalisessa mediassa. Syynä keikkojen perumiseen on meneillään oleva sota Ukrainassa.

”Olemme sokissa ja murtuneita Itä-Euroopassa vallitsevan tilanteen takia. Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin perua keikkamme Venäjällä ja Ukrainassa”, yhtye kirjoittaa.

Bändi kertoo, että se tukee ”Ukrainan rohkeita ihmisiä”.

”Haluamme myös huomauttaa, että Venäjän johdon tekemät kamaluudet eivät heijastele kaikkien venäläisten ja venäläisten faniemme ajatuksia”, yhtye kirjoittaa.

Koko päivityksen voit lukea alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Blind Channelin oli määrä soittaa ensi kesänä Ukrainassa Kiovassa sekä syksyllä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa. Yhtyeen toinen laulaja Joel Hokka kommentoi kiertueen julkistamisen aikaan Voice.fi:lle odottavansa erityisesti Venäjän-keikkoja.

- Meillä on viimeisenä kaksi keikkaa Venäjällä, Pietarissa sekä Moskovassa, joissa soitamme kahden tuhannen ihmisen saleissa, kun muualla olemme Tavastian kokoisissa paikoissa. Luulen, että ne myyvät hyvin, sillä siellä on ollut helvetin fanaattinen meininki, Hokka sanoi joulukuussa.

Blind Channel julkaisi juuri uuden singlensä Bad Idea, jonka se esitti myös livenä Uuden musiikin kilpailun finaalissa. Yhtye voitti viime vuoden UMK:n Dark Side -kappaleella ja sijoittui Euroviisuissa kuudenneksi.

Lue myös: Blind Channel meinasi hajota muutama vuosi sitten - pohjakosketuksesta syntyi jättihitti

Lue myös: Blind Channel kiertää pääesiintyjänä Eurooppaa - Joel Hokka odottaa varsinkin yhden maan keikkoja

Kilpailut

Uusimmat