Kuva: Getty Images

Judas Priest -legenda tylyttää bändikavereitaan: "Eivät tunnusta arvoani!"

27.02.2018 14:23 - Senja Rapila

Yhtyettä perustamassa ollut K.K. Downing loukkaantui syvästi siitä, ettei häntä pyydetty korvaamaan kiertueelta jättäytynyttä Glenn Tiptonia.

Judas Priest -yhtyeen toinen perustaja ja entinen kitaristi K.K. Downing on kertonut olevansa järkyttynyt siitä, ettei häntä pyydetty bändin kiertueelle korvaamaan kiertueilta jättäytynyttä Glenn Tiptonia

Kerroimme aiemmin siitä, että Judas Priest -kitaristi Glenn Tipton jättäytyy bändin kiertueilta Parkinsonin taudin vuoksi. Hänellä on vaikeuksia soittaa bändin kappaleita, joten hän totesi kiertueelta jättäytymisen parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

K.K. Downing muodosti neljän vuosikymmenen ajan Tiptonin kanssa yhtyeen kitaristikaksikon, jonka soittotyyli määritti koko bändin musiikkia. Downing oli myös tärkeä biisintekijä yhtyeen ensimmäisellä vuosikymmenellä. 

Vuonna 1969 bändiä perustamassa ollut Downing sanoo olevansa loukkaantunut ja kertoo, että nyt hän tietää paremmin kuin ennen, että hän teki oikean päätöksen erotessaan yhtyeestä vuonna 2011.

- Olen pökertynyt siitä, ettei minua pyydetty astumaan alkuperäisiin saappaisiini, kitaristiksi, Judas Priestiin. Nyt kuitenkin tiedän paremmin kuin aiemmin, että tein oikean päätöksen lähtiessäni bändistä.

- Näyttää siltä, että enemmänkin kuin yksi Judas Priestin jäsenistä ei arvosta aikaani bändissä ja arvoani tämän legendan perinnössä. Toivon todella fanien takia, että bändin päätös ei johtunut taloudellisista syistä.

Lähde: Blabbermouth

Lue myös: Judas Priest ei kelvannut Hall of Fameen - Rob Halford julkisti tylyn hylkäyskirjeen

Lue myös: Miltä kuulostaa Judas Priest flamenco-kitaralla soitettuna? Katso video, joka vetää hiljaiseksi

Kilpailut

Uusimmat