Kuva: Joonas Brandt

Ville Valon soolobändin jäsenet on julkaistu - mukana suomalaiset huippumuusikot

19.05.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Valo kiertää ensi vuonna kattavasti pitkin maapalloa VV-nimellä.

Him-yhtyeen keulahahmona maailmanmaineeseen noussut Ville Valo, 45, julkaisi viime kuussa VV-nimellä uuden kappaleen Loveletting. Mieheltä on tulossa ensimmäinen sooloalbumi ensi vuoden alussa.

VV on lähdössä myös kiertueelle ja nyt Valon Heartagram-Facebook-sivustolla ilmoitetaan, että bändi on löytynyt.

Valo vastaa itse tuttuun tapaan laulusta, Mikko Virta ja Sampo Sundström kitaroista,  Risto Rikala rummuista sekä Juho Vehmanen bassosta.

Virta ja Vehmanen ovat soittaneet muun muassa PMMP:ssä, Sundström Sannin kanssa ja Rikala Ellinooran ja Jenni Vartiaisen taustayhtyeissä.

Kiertue käynnistyy ensi vuoden tammikuussa Helsingistä Tavastia-klubilta. VV keikkailee sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Loveletting-kappale on Ville Valon itsensä säveltämä, sanoittama ja tuottama. Hän on myös soittanut ja äänittänyt kaikki kappaleella kuultavat instrumentit. Valo kertoo tiedotteessa, että kappaleessa yhdistyvät monet eri vaikutteet.

- Pikkuhiljaa alkaa palapeli olemaan kasassa, ja uskallan taas hyökätä hiilikellarista ihmisten ilmoille. Loveletting yhdistelee musiikillisesti Agentsista oppimaani herkkyyttä HIMpuloiden meluvalliin, lisäten soppaan ripauksen 80-luvun estetiikkaa. Lyyrisesti kappaleessa tunnelmoidaan jälleen äärikysymysten äärellä, irti päästämisen ja kiinni pitämisen unenomaisella rajalla, Valo sanoo

Lue myös: Ville Valo lataa suorat sanat Vain elämää -ohjelmasta: "Se on irvikuva siitä, mitä teen"

Lue myös: Ville Valolta tulee odotettu ensimmäinen sooloalbumi - luvassa myös kiertue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat