Kuva: AOP

Tekeekö Metallica "katebushit"? Bändi kommentoi klassikkobiisinsä käyttöä Stranger Thingsissä

07.07.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Metallican Master of Puppets kuultiin merkittävässä kohtauksessa hittisarjan uuden kauden loppuhuipennuksessa.

Stranger Things -sarjan neljäs kausi nosti ensin Kate Bushin kasariklassikon Running Up That Hill (A Deal with God) kaikkien huulille ja listojen kärkeen. Nyt sama saattaa olla tapahtumassa Metallican Master of Puppets -kappaleelle vuodelta 1986.

Rockklassikkoa käytettiin Netflix-sarjan kauden viimeisessä jaksossa, joka julkaistiin 1. heinäkuuta. Merkittävässä kohtauksessa Eddie Munson (Joseph Quinn) tarttuu kitaraan ja alkaa revitellä Master of Puppetsin riffiä yrittäessään harhauttaa paholaislepakoita. Metallica on jakanut kohtauksesta videon Instagram-tilillään, ja kirjoituksessa bändi kiittelee sarjan luojia Dufferin veljeksiä siitä, miten nämä ovat yhdistäneet musiikin sarjaan.

”Olimme enemmän kuin innoissamme, että he ottivat Master of Puppetsin mukaan ohjelmaan, mutta myös siitä, että sen ympärille rakennettiin niin merkittävä kohtaus. Olimme innoissamme nähdessämme lopputuloksen, ja se löi meidät ällikällä”, yhtye kommentoi sometilillään.

On valtava kunnia olla niin iso osa Eddien matkaa ja pitää seuraa muille upeille artisteille, joita on sarjassa kuultu”, yhtye jatkaa.

Metallican päivityksen voit katsoa kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, näet sen tästä linkistä.

USA Today kertoo, että aikavälillä 1.–5.7. kappaleen Spotify-striimaukset lisääntyivät 779 prosenttia. Tällä hetkellä Master of Puppets on Spotifyn maailmanlaajuisella listalla 14:nneksi kuunnelluin. Kate Bushin Stranger Thingsissä kuultu kappale sen sijaan pitää edelleen Spotifyn ykkössijaa hallussaan. Bush kommentoi hiljattain yllättävää suosiota harvinaisessa haastattelussa.

Lue myös: Metallican Kirk Hammettille kävi pieni moka hittikappaleen alussa - yleisö hurrasi

Lue myös: Millie Bobby Brown kritisoi Stranger Thingsia erikoisesta ominaisuudesta: "Se on naurettavaa"

Lähteet: USA Today, NBC News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat