Kuva: AOP

Kate Bushin 80-luvun hitin suosio kasvaa - laulaja kommentoi Stranger Things -sarjan tuomaa suosiota

07.06.2022 09:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Running Up That Hill -kappaleen suuri suosio on saanut Kate Bushin kommentoimaan pitkän hiljaiselon jälkeen.

Stranger Things -sarjan neljännen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa soitettu 1980-luvun kappale Running Up That Hill kasvattaa suosiotaan edelleen somessa ja virallisilla listoilla. Kyseessä on brittiläisen laulajan Kate Bushin, 63, kappale, joka on julkaistu vuonna 1985 ensimmäisenä singlenä artistin Hounds of Love -albumilta. Tuolloin kappale nousi Ison-Britannian listalla sijalle kolme. 

Bushin noin 37-vuotias teos on noussut trendiksi erityisesti TikTokissa ja se kiilasi iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi. Bushin kappaleen uudesta suosiosta on keskusteltu ristiriitaisesti eri somekanavilla, mutta nyt muusikko itse esittää mielipiteensä nettisivuillaan biisinsä menestyksestä. Bushin julkaisu on harvinainen, sillä artisti ei ole ollut viime vuosina julkisuudessa kovinkaan aktiivisesti ja laulaja on julkaissut viimeisimmän studioalbuminsa vuonna 2011.

”Olette ehkä kuulleet, että ensimmäinen osa fantastisesta ja mukaansatempaavasta Stranger Things -sarjan neljännestä kaudesta on julkaistu Netflixissä. Se sisältää kappaleeni Running Up That Hill, jolle sarjan fanit ovat antaneet kokonaan uuden sielun. Tämän vuoksi Running Up That Hill kiertää ympäri maailmaa ja on noussut Ison-Britannian listalle sijalle kahdeksan”, Bush kirjoittaa.

”Se on niin jännittävää! Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet kappalettani. Odotan hengitystä pidätellen sarjan tuotantokauden loppua heinäkuussa”, Bush lisää.

Stranger Things -sarjan neljännen kauden loput kaksi jaksoa tulevat Netflixiin heinäkuun 1. päivä. Stranger Thingsin tulevan viidennen kauden on sanottu olevan sarjan viimeinen.

Trendaavan Running Up That Hill -kappaleen musiikkivideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kate Bushin hitti nousi uuteen suosioon - kaikesta on kiittäminen Stranger Things -sarjaa

Lue myös: Stranger Thingsin uusi kausi rikkoi Netflixin ennätyksen - hurja kokonaiskatseluaika!

Lähteet: Sky News, Kate Bush Official Website

Uusimmat