Kuva: Mikko Räsänen

Def Leppard -legenda kertoo, mikä uusissa rock-bändeissä on vikana

07.08.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Luulen, että ongelma on esimerkiksi TikTokissa ja YouTubessa. Ennen artistit halusivat luoda musiikkia ja ilmaista itseään, Phil Collen pohtii.

Def Leppard -kitaristi Phil Collen, 64, on toiminut musiikkialalla jo yli 40 vuotta. Def Leppard on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rock-yhtyeistä ja bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti ainakin yli 65 miljoonaa kappaletta. 

Listen Next! -julkaisun haastattelussa Collenilta kysyttiin, että onko olemassa jokin sellainen uusi bändi, jolle Def Leppard antaisi tukensa, kun yhtye eläköityy. 

- En tiedä. Itse asiassa odotan vielä sellaista, Collen pohtii.

Collenin mielestä nykypäivän yhtyeillä ei ole samanlaista vetovoimaa kuin vanhoilla bändeillä.

- Luulen, että ongelma on esimerkiksi TikTokissa ja YouTubessa. Ennen artistit halusivat luoda musiikkia ja ilmaista itseään. Nykyään se on enemmän niin, että "Katsoka minua, rakastaa minua" ja musiikki jää sivuseikaksi. En halua kuulosta vanhalta jäbältä, mutta tällaisen huomion olen tehnyt. Odotan vieläkin, että jokin Princen tai Led Zeppelinin kaltainen voima tulisi.

- Metallica on mahtava. Guns N' Roses on mahtava. Sellaista ei vain näe enää eikä nykypäivän rock-bändeissä ole tähtien karismaa. 

Def Leppard, Mötley Crüe, Poison ja Joan Jett & The Blackhearts kiertävät tällä hetkellä stadioneita Yhdysvalloissa. Stadionkiertue saattaa tulla myöhemmin myös Eurooppaan. 

Lue myös: Def Leppard -kitaristi uskoo, että Vince Neil on kesällä kunnossa - "En ole huolissani"

Lue myös: Tulevatko Mötley Crüe ja Def Leppard Eurooppaan? Phil Collen sanoo, että hyvinkin mahdollisesti

Lähde: Blabbermouth 

Kilpailut

Uusimmat