Pop-maailma suree Boyzone-tähden kuolemaa - tukehtui omaan oksennukseensa?

12.10.2009 07:58 - Eeva Rajala

Poikabändi Boyzonen tähden kuolema on edelleen selvittämättä, kertoo Starpulse. Stephen Gately kuoli lomalla Mallorcalla lauantaina.

- Näyttää siltä, että he kävi parilla, tuli takaisin, meni nukkumaan, eikä koskaan enää herännyt, lähde kertoo News Of The World -lehdelle.

The Sun -lehden nettisivujen mukaan kyseessä oli kuitenkin ihan kunnon känni-ilta. Lehti kertoo, että miehellä oli takana kahdeksan tunnin känni-ilta ja hän olisi poliisin mukaan tukehtunut omaan oksennukseensa.

Irlantilaisen Boyzonen manageri Louis Walsh kertoi lehdelle olleensa Gatelyn seurassa viimeksi viime maanantai palkintogaalassa. Walshin mukaan kaikki ovat shokissa kuoleman takia.

Viime vuonna Gately, Ronan Keating ja muut Boyzonen jäsenet yhdistivät voimansa ja tekivät paluun. Bändin lensivät sunnuntaina Mallorcalle ja surevat menehtynyttä ystäväänsä yhdessä Gatelyn perheen kanssa.

Gately pääsi otsikoihin vuosikymmen sitten, kun hän ilmoitti olevansa homo. Maaliskuussa vuonna 2006 hän meni naimisiin kumppaninsa Andrew Cowlesin kanssa. Vuonna 1976 syntynyt Gately saapui Boyzonen riveihin vuonna 1993.

Kilpailut

Uusimmat