Kuva: Riia Frost

Mikael Gabriel palasi rap-musiikin pariin - "Ainoa kilpailijani lopetti ja mietin, mistä löydän vastustajan"

16.09.2022 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mikael Gabriel julkaisi uuden Vainois-nimisen kappaleen.

Artisti Mikael Gabriel, 32, vieraili radio SuomiRäpin 2-vuotislähetyksessä. Mikael Gabriel julkaisi tänään uuden kappaleen Vainois, joka on samalla miehen paluu rap-musiikin pariin vuosien tauon jälkeen.

- 2018 aikoihin tuntui siltä, että räppi on pelattu läpi. Ainoa kilpailijani lopetti ja mietin, mistä nyt löydän vastustajan, Mikael Gabriel hymähtää ja viittaa Cheekiin.

- Aloin tekemään poppia ja rakastuin siihen tapaan tehdä musiikkia. Ajattelin pitkään, että räppäämiset on nyt räpätty, mutta jotain tapahtui tässä vuoden alussa. Korona-aikana oli aikaa ajatella ja sydän sanoi, että nyt on taas paljon sanottavaa, mies kertoo juontajille Aleksi Korpijaakolle ja Ville Tanskaselle.

Voit myös kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

Mikael Gabriel sanoo, että suunnitelma selkeni ja hän tiesi, mitä seuraavaksi pitää tehdä. Hän rakastui jälleen räppäämiseen.

- Oma intohimo löytyi jälleen, artisti jatkaa.

Gabriel kokee olevansa artisti eikä pelkästään vain räppäri. Mutta kun hän siirtyi pop-artistiksi, erilaisia negatiivisia palautteita heräsi heti ilmoille.

- Kaikki kohut ja jutut, joissa minusta on puhuttu paskaa, ovat tuntuneet ikäviltä. Se pettymyksen tunne tosin kestää 15 minuuttia ja sitten tajuan, että olen sitä mitä olen, Gabriel kertoo ja viittaa samalla uutuuskappaleensa sanoituksiin.

Mikael Gabriel tekee musiikkia omasta elämästään ja on kertonut uransa varrella varsin avoimesti kokemistaan asioista sanoituksissaan. Miten artisti kokee oman musiikkinsa ja kuinka uutuuskappale tehtiin? Kuuntele koko haastattelu artikkelin alusta tai Podplaysta.

Voit kuunnella Vainois-kappaleen alta tai tästä.

Lue myös: Mikael Gabrielin uusi musiikkivideo herätti nälän näytellä toimintaelokuvissa - "Ottakaa yhteyttä"

Lue myös: Lapsen syntymä rauhoitti Mikael Gabrielin - "Tuon tyypin mielestä olen hyvä tyyppi"

Kilpailut

Uusimmat