Kuva: Mikko Räsänen

Costello Hautamäki kommentoi Popedan päättymistä - "Muut bändissä olisi kyllä jatkanut"

09.11.2022 09:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pate Mustajärvi ilmoitti eilen, että lopettaa Popedan laulusolistina ja yhtyeen viimeinen keikka nähdään syyskuussa 2023.

Eilen uutisoitiin, että Pate Mustajärvi, 66, lopettaa Popedan laulusolistina.

Popedan yli 45-vuotinen matka huipentuu Tampereen Ratinan stadionille Ratinasta poikki -konserttiin lauantaina 2.9.2023. Lipunmyynti yhtyeen päätöskonserttiin alkaa Lippupisteessä perjantaina 11.11.

- Kyllä, pitää paikkansa, että Popeda kaartaa Suomen pisimmän ratakierroksen jälkeen ulos syksyllä 2023. Sitä ennen aiomme kuitenkin niin sanotusti räjäyttää pankin festarikesän päätteeksi Ratinan stadionilla. Se on siis Ratinasta poikki – viimeinen pläjäys! yhtyeen keulakuva ja solisti Pate Mustajärvi kiteytti.

Popedan kitaristi Costello Hautamäki, 59, kommentoi uutista omalla Instagram-sivullaan. Hautamäki sanoo, että päätös oli yksin Mustajärven.

"Kylläpä harmittaa. Mustajärven henkilökohtainen päätös. Kaikki muut bändissä olisi kyllä jatkanut normaaliin tapaan", Hautamäki kirjoittaa.

Hautamäki on toiminut Popedan kitaristina vuodesta 1981 lähtien. 

Näet Hautamäen julkaisun alta tai tästä. 

Ilta-Sanomien haastattelussa Mustajärvi kertoo, että aikoo kuitenkin jatkaa sooloartistina. Soolokeikoilla ei Popedan biisejä kuulla, sillä sooloartisti ja Popedan keulahahmo ovat kaksi eri hahmoa.

- Olen kertonut keikoilla sellaista vitsiä, että nykyisin pääministeri käyttää valtiovierailuilla nahkatakkia ja rokkilaulaja esiintyessään pikkutakkia, Mustajärvi naurahtaa IS:lle.

Lue myös: Costello Hautamäki julkaisi uuden kappaleen, fanit kehuvat: "Onpa hyvä biisi!"

Lue myös: IS: Pate Mustajärvi lopettaa Popedassa - yhtyeen ura huipentuu Ratinan stadionille

Kilpailut

Uusimmat