Kuva: AOP

Ozzy Osbourne ei usko Black Sabbathin paluuseen - voisi kuitenkin tehdä jäsenten kanssa musiikkia

10.11.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Emme voisi enää ylittää sitä, mitä olemme tehneet, Osbourne sanoo SiriusXM-kanavan haastattelussa.

Ozzy Osbourne julkaisi syksyllä albumin Patient Number 9, jonka Degradation Rules -kappaleella vierailee toinen Black Sabbath -ikoni Tony Iommi. Osbourne kehuu kappaletta SiriusXM-kanavan haastattelussa.

- Se on mahtava. Minusta se olisi ollut mahtava kappale myös Black Sabbathin 13-albumille.

Iommi soittaa myös No Escape From Now -biisillä. Haastattelija kysyi seuraavaksi, onko Black Sabbath todellakin lopettanut.

- Kuinka monesti haluat tehdä samaa? Se koko formaatti on sama. Se oli menestyksekästä monia vuosia ja ihmiset halusivat nähdä meidät, joten teimme vielä jäähyväiskiertueen. Oli surullista kun Bill Ward ei ollut sillä kiertueella, mutta olemme jutelleet onneksi sen jälkeen.

- Voisin työskennellä jäsenten kanssa erikseen, mutta uskon, että Black Sabbath itsessään on lopettanut. Emme voisi enää ylittää sitä, mitä olemme tehneet.

Patient Number 9 julkaistiin syyskuun alussa. Albumilla vierailevat muun muassa Zakk WyldeJeff Beck, Tony Iommi sekä Eric Clapton.

Osbourne sai albumin tiimoilta iloisia uutisia, sillä se nousi Yhdysvalloissa Billboardin albumilistan kärkipaikalle. Kyseessä on Osbournen ensimmäinen soolouran kärkisija.

Lue myös: Ozzy Osbourne nousi ensimmäistä kertaa albumilistan kärkeen Yhdysvalloissa

Lue myös: Sharon Osbourne miehensä Ozzy Osbournen terveysongelmista: "Särkee sydämeni"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat