Kuva: Mikko Räsänen

Apulanta ja Maija Vilkkumaa saivat elämäntyöpalkinnot

25.11.2022 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tuli ihan kyyneleet silmiin, Maija Vilkkumaa sanoo palkinnon saatuaan.

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

- Tämä on hienoa ja olen kiitollinen, että meitä on ajateltu näin, Apulannan laulaja-kitaristi Toni Wirtanen sanoo SuomiRockin haastattelussa.

- Kiitos minunkin puolestani. Meidän käyttövoima on siinä, että harvoin tällaisia pystejä tulee. Niin kuin sanonta kuuluu, niin "nälkäinen lintu laulaa kauniimmin". Meillä on aina ollut valtava näyttämisenhalu ja sitten kun on tullut hittibiisi, niin harvemmin olemme sitä kopioineet. Olemme koko ajan pyrkineet kehittymään, rumpali Sipe Santapukki jatkaa. 

Maija Vilkkumaa on myös innoissaan palkinnostaan.

- Tuli ihan kyyneleet silmiin. Tällaisia juttuja on vaikea ottaa vastaan. Todella ihanaa! Olen aina toivonut, että oma taide kestäisi myrskyisiäkin aikoja. Haluan kiittää tästä todella paljon, Vilkkumaa sanoo.

- Koko ura on ollut semmoinen filminauha päässä. Ensimmäisistä keikoista on jo 30 vuotta ja tuntuu, että ne olisi voinut tapahtua viime viikolla. Suhde musiikkiin pysyy aina samana ja täydellistä biisiä metsästän edelleen, muusikko jatkaa.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Klamydia valittiin Vuoden artistiksi - "Nyt nautitaan"

Lue myös: Maija Vilkkumaa tuki puolisoa koronakriisissä, vaikka oli eri mieltä: "Joku hyväksyy sut, teet sä mitä vaan"

Kilpailut

Uusimmat