White Stripes -nokkamies: Britney Spears on aidompi kuin Bob Dylan

20.10.2009 10:20 -

White Stripes -yhtyeestä tuttu Jack White arvostaa poptähti Britney Spearsia enemmän kuin useita pitkän linjan musiikkiveteraaneja. Whiten mukaan Spears on aidompi artisti, kuin esimerkiksi rock-legenda Bob Dylan, kertoo Contactmusic.com.

- En ole varma ovatko Bob Dylan ja Tom Waits niin aitoja kuin he kuvittelevat itse olevansa. Ehkäpä he eivät ole. Usein tulee mieleen, että esimerkiksi Britney Spearsin kaltainen tähti, joka tekee mitä hän itse haluaa, on huomattavasti aidompi kuin mainitsemani henkilöt, White sanoo.

Dublinilaisessa Trinty Collegessa viikonloppuna luennoimassa ollut White ylisti myös samalla myös muusikkokollegoitansa, Led Zeppelin -yhtyeen Jimmy Pagea, sekä U2-kitaristi Edgeä. White Stripes -nokkamies tähdittää kitaralegendojen kanssa elokuussa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanutta It Might Get Loud -dokumenttielokuvaa.

- Yhteistyö heidän kanssaan oli aivan uskomaton kokemus.

White Stripesin kautta julkisuuteen noussut Jack White on uransa aikana työskennellyt lukuisten muiden artistien lisäksi myös Bob Dylanin kanssa. Luovana muusikkona ja tuottajana tunnettu White on hiljattain luotsannut muun muassa The Raconteurs - ja The Dead Weather -yhtyeitä.

Kilpailut

Uusimmat