Kuva: AOP / Joni Haavisto

Ace Frehley vaatii anteeksipyyntöä Kiss-laulaja Paul Stanleyltä - uhkailee törkyisillä paljastuksilla

31.03.2023 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Frehley ei sietänyt Stanleyn kommentteja Kissin alkuperäisestä kokoonpanosta.

Kiss-yhtyeen alkuperäinen kitaristi Ace Frehley ei ole tyytyväinen siihen, mitä kommentteja Kiss-laulaja Paul Stanley sanoi taannoin. 

Vuonna 2014 Kissin alkuperäinen nelikko, eli Gene SimmonsPaul StanleyPeter Criss sekä Ace Frehley valittiin Rock & Roll Hall Of Fame -kunniagalleriaan. Yhtye ei kuitenkaan esiintynyt tilaisuudessa, vaikka usein niin tehdään. 

The Howard Stern Show -ohjelman haastattelussa Paul Stanley sanoi, että Rock & Roll Hall Of Fame halusi, että alkuperäiset jäsenet olisivat esiintyneet yhdessä. Stanleyn mielestä bändi olisi silloin kuulostanut joltain aivan muulta kuin Kissiltä. 

- He olivat aika vaativia, mutta se olisi saanut ihmiset hämmentymään. Jos olisit nähnyt lavalla ihmiset, jotka näyttävät Kissiltä, mutta kuulostavat siltä, mitä olisi ollut luvassa, meitä olisi voitu kutsua nimellä Piss.

Frehley puhui varsin suoraan Stanleystä Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelman haastattelussa.

- Se on Paulin turhautumista ja epävarmuutta, koska hän käyttää taustanauhoja. Olemme samanikäisiä ja minä voin edelleenkin nousta lavalle ja osua nuottiin, mutta hän ei. Se on valitettavaa. Minusta taustanauhat halventavat brändiä, joka vaikuttaa minuunkin, sillä saan edelleen rahaa Kissistä, Frehley aloittaa.

Ace Frehley on Kissin alkuperäinen soolokitaristi. (kuva: AOP)

- Nuo jätkät ovat puhuneet minusta pahaa 1980-luvun alusta alkaen. He kutsuvat minua huumeaddiktiksi, alkoholistiksi ja sanovat, että olen mahdoton kollega. Sitten kun teimme Unplugged-keikan, yhtäkkiä minulle tarjottiin miljoonia, että tulisin takaisin. Itse asiassa he tarjosivat minulle enemmän rahaa kuin Peter Crissille. 

Kissin alkuperäinen kokoonpano keikkaili yhdessä 1990-luvulla ja kiertue oli yksi maailman tuottoisimmista. Nykyään Frehleyn tilalla soittaa Tommy Thayer, joka on ollut Kissin soolokitaristi yli 20 vuotta. 

Frehley haluaa Stanleyltä anteeksipyynnön.

- Paul. Jos et itse ole kuuntelemassa, olen varma, että joku Kissin henkilökunnasta on. Haluan anteeksipyynnön siitä, mitä sanoit ja sinun pitää vetää sanasi takaisin seitsemän päivän sisällä. Jos et tee niin, tulen takaisin Trunkin ohjelmaan ja kerron sellaista törkyä sinusta ja Genestä, mistä kukaan ei tiedä ja minkä olen aina pitänyt itselläni. 

Lue myös: Paul Stanley ei halua esiintyä Kissin alkuperäisten jäsenten kanssa - "Meitä olisi voitu kutsua nimellä Piss"

Lue myös: Gene Simmons ei siedä Kiss-hittiä - varsinkaan kappaleen yhtä osaa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat