Kuva: Petri Saarelainen

Iskelmä Festivaali alkaa tällä viikolla - mukana laaja kattaus kotimaisia huippuartisteja

28.06.2023 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Festivaali järjestetään yhtäaikaisesti kahdella eri paikkakunnalla.

Iskelmä Festivaali tuo jälleen samalle estradille joukon Suomen tunnetuimpia artisteja. Edellisten vuosien tapaan festivaalia juhlitaan ikään kuin tuplana eli kahdella paikkakunnalla yhtä aikaa.

Iskelmä Festivaali järjestetään Jämsän Himos Parkissa torstaista lauantaihin 29.6.-1.7. ja Porin Kirjurinluoto Areenalla perjantaista lauantaihin 30.6.-1.7. Lisäksi tapahtuman etkot alkavat Jämsässä jo keskiviikkona 28. kesäkuuta.

Lavalle festivaaleilla nousevat muun muassa Haloo Helsinki, Juha Tapio, Erika Vikman, Popeda, Suvi Teräsniska ja pitkän keikkatauon pitänyt Anna Eriksson. Yhteensä paikkakunnilla nähdään peräti lähes 50 keikkaa.

Viime vuosina Iskelmä Festivaali on jo vakiinnuttanut paikkansa festarikävijöiden keskuudessa ja lippuja myydään tasaiseen tahtiin.

”Ihmiset luottavat vakiintuneisiin festivaaleihin ja positiivisiin kävijäkokemuksiin. Sitä Iskelmä Festivaalit tarjoavat tänäkin vuonna. Olemme varmistaneet, että puitteet ja palvelut sekä ohjelma toimivat ja ovat aikuisen yleisön makuun. Legendaariset ’Iskelmät’ ovat monelle kesän ja koko vuoden traditio. Tapahtumassa kohtaavat sulassa sovussa iloisella kesämielellä eri ikäryhmät ympäri maan”, kommentoivat tiedotteessa festivaalin vastaavat tuottajat Laura Väli-Torala ja Marko Salo.

Lue myös: Iskelmä Festivaalien ohjelma on valmis - mukana monet suomalaistähdet

Lue myös: Rockfest avasi festarikesän ja keräsi lähes 50 000 kävijää

Lue myös: Tuska aikoo sittenkin pysyä Suvilahdessa: "Tämä on hyvä ratkaisu"

Kilpailut

Uusimmat