Kuva: Qstock

Qstockin lauantain pääesiintyjä Ellie Goulding perui keikkansa viime tipassa

27.07.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Brittitähden korvaa Haloo Helsinki.

Poptähti Ellie Goulding, 36, on perunut keikkansa Qstockissa viime hetkellä. Artistin oli tarkoitus olla lauantain pääesiintyjä. Goulding on perunut esiintymisensä terveyssyihin vedoten. Tämä on jo toinen vuosi putkeen, kun pääesiintyjä peruu Qstockin keikkansa, sillä viime vuonna esiintymisensä perui pääesiintyjäksi kiinnitetty Limp Bizkit.

"Tämä on erittäin valitettava uutinen festivaaliviikolla. On todella epäonnista, että lauantain pääesiintyjä joudutaan perumaan kahtena vuotena peräkkäin. Valitettavasti suuren kansainvälisen tähden saaminen festareille osoittautui mahdottomaksi. Onneksi Haloo Helsinki! kuitenkin saadaan Ouluun tiukasta aikataulusta huolimatta. Pahoittelemme suuresti kaikille, jotka odottivat kovasti Ellie Gouldingin näkemistä Qstockissa", Mikko Forstén kertoo festivaalien tiedotteessa.

Myös Goulding on kommentoinut tilannetta Qstockin tiedotteessa. Hän kertoo olevansa todella harmissaan peruuntumisesta, mutta tällä kertaa terveys ja lääkärin määräykset oli laitettava keikkojen edelle.

"Kuten tiedätte, olen hyvin sitoutunut teihin ja haluan, että esitykseni ovat niin hyviä kuin mahdollista. Tällä kertaa lääkärin määräykset kuitenkin estävät minua toteuttamasta niitä", artisti sanoo.

"Rakastan teitä niin paljon ja kuten aina, kiitos tuestanne ja rakkaudestanne jota annatte minulle".

Qstockia vietetään Oulussa 28.-29. heinäkuuta. Lauantain lipun osteneilla on mahdollisuus saada rahansa takaisin Qstockin linjauksen mukaan. Lipun voi palauttaa Ticketmasterin palautuslomakkeella perjantaihin 28.7. klo 23:59 saakka. Palautetut liput tulevat takaisin myyntiin Ticketmasteriin lauantaina 29. heinäkuuta klo 10.00.

Lue myös: Laulajatähti oli Ukrainan presidentin kutsuvieraana - "En voi sanoin kuvailla"

Lue myös: Ellie Goulding sai esikoisensa - raskausuutinen yllätti fanit täysin vain viikkoja sitten

Lue myös: Ellie Goulding paljasti poikansa nimen hyvin perinteisellä tavalla

Lähde: Qstock

 

Kilpailut

Uusimmat