Kuva: AOP

Children of Bodom -kosketinsoittaja avoimena yhtyeen viimeisistä vuosista - 'Alexi sanoi, että ei hae apua"

27.07.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Janne Wirmanin yhtye Warmen-julkaisee uuden albumin. Tuoreessa haastattelussa muusikko muisteli myös Children of Bodomin viimeisiä vuosia.

Children of Bodom -yhtyeen kosketinsoittaja Janne Wirmanin ja hänen veljensä Antti Wirmanin perustama Warmen-yhtye on aktivoinut ja julkaisee uuden albumin.

Janne Wirman antoi haastattelun Warmenin tiimoilta Blabbermouth-julkaisulle. Haastattelussa Wirman myös muisteli Children of Bodomin loppuaikoja. 

- Alexin [Laiho] alamäki alkoi vuonna 2016. En tiedä, mistä se johtui. Hän sanoi minulle, mutta ei kenellekään muulle, että aikoo juoda siihen asti kunnes kuolee. Vastasin, että et voi sanoa noin minulle.

- Hän sanoi saman vuonna 2018. Tiesin, että hän tekee niin. Hän sanoi, että ei hae apua hänen lääkehoitoa vaativiin sairauksiinsa. Hän jatkoi juomista. Monet ihmiset, joiden perheessä tai työpiirissä ei ole alkoholistia, eivät ymmärrä, että ihmistä joka ei halua apua ei voi auttaa. 

Children of Bodom lopetti toimintansa vuonna 2019. Alexi Laiho menehtyi vuoden 2020 lopulla.

- Viimeiset vuodet olivat aika pahoja bändissä. Oli paljon paskaa. Se on hullua, koska hän oli sitä ennen hyvässä tilanteessa. Hän oli iloinen raitistumisestaan ja show't olivat hyviä. En tiedä, mitä tapahtui. Jokin puski hänet reunalta ja hän päätti jatkaa juomista. 

Warmenin Here For None -albumi julkaistaan 18. elokuuta. 

Lue myös: Children of Bodom -kosketinsoittaja palaa musiikin pariin - Warmen julkaisee uuden albumin

Lue myös: Michael Monroe - ja Hassisen Kone -dokumentit nähdään Espoossa - mukana myös Children of Bodom -näyttely

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat