Kuva: AOP

Children of Bodom -kosketinsoittaja palaa musiikin pariin - Warmen julkaisee uuden albumin

21.12.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Useamman levyn tehnyt kokoonpano julkaisi viimeksi uutta musiikkia vuonna 2014 First of the Five Elements -albumin muodossa.

Children of Bodom -yhtyeen kosketinsoittaja Janne Wirman perusti vuosituhannen alussa veljensä Antti Wirmanin kanssa yhtyeen Warmen. Useamman levyn tehnyt kokoonpano julkaisi viimeksi uutta musiikkia vuonna 2014  First of the Five Elements -albumin muodossa. 

Nyt Warmen ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että se aktivoituu ja uutta musiikkia on tuloillaan. Warmen on tehnyt levytyssopimuksen Reaper Entertainmentin kanssa. 

- Kun Children of Bodom lopetti, en tiennyt, teenkö enää musiikkia. Viime vuonna teimme biisejä veljeni sekä Jyrin kanssa ja tajusin, että minulla on vieläkin intohimoa musiikkia kohtaan. Yhdessä sävelsimme albumillisen uusia biisejä, Janne Wirman kommentoi.

- Olen tehnyt Reaper Etertainmentin kanssa ennenkin töitä ja he ymmärsivät menneisyyteni Bodomin kanssa ja sen, minne haluan mennä seuraavaksi Warmenin kanssa, Wirman jatkaa. 

Warmenin levyillä ovat vierailleet monet tutut artistit. Esimerkiksi Children of Bodomin edesmennyt kitaristi-laulaja Alexi Laiho lauloi kappaleella Somebody's Watching Me, joka on alun perin Rockwell-yhtyeen biisi.

Näet Warmenin tiedotteen alta tai tästä. 

Children of Bodomin Henkka Seppälä, Jaska Raatikainen ja Janne Wirman avasivat vastikään Bodom Bar & Sauna -nimisen baarin Espoon Niittykumpuun. Baarissa on mahdollista tutustua Children of Bodomin esineistöön, kuten soittimiin, lavasteisiin ja kultalevyihin. Baarin seiniä myös koristavat erilaiset kuvat bändistä, keikkajulisteet ja jopa settilistat. 

Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Children Of Bodomin jäsenet avasivat yhtyeen nimikkobaarin - "Idea pyöri mielessä pitkään"

Lue myös: Children of Bodomin viimeisestä keikasta julkaistaan live-albumi - yhtye toivoo faneilta apua

Kilpailut

Uusimmat