Kuva: Promo / Nikita Sevcov

Hevi reissu -elokuva saa jatkoa - elokuvaa kuvattiin rankkasateiden runnomalla jättifestivaalilla

28.08.2023 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hevimmän reissun ohjaavat alkuperäisen Hevi reissu -elokuvan tapaan Jukka Vidgren ja Juuso Laatio.

Vuonna 2018 julkaistiin Hevi reissu -niminen elokuva, joka kertoo pikkykylän hevibändistä, joka on matkalla maailmanmaineeseen. 

Hevi reissu on saamassa nyt jatkoa Hevimpi reissu -elokuvan muodossa. Jatko-osassa Impaled Rektum -yhtyeen jäsenet karkaavat norjalaisesta vankilasta, koska kitaristi-Lotvosen vanhempien poroteurastamo on vaarassa jäädä vasaran alle. Bändin tavoitteena on jokaisen hevarin taivas: Wacken Open Air -metallifestivaalin päälava, tähteys ja suuret rahat. Mitä korkeammalle asetetut tavoitteet, sitä suuremmat esteet – varsinkin kun matkalla vastaan tulee norjalaisia palkkionmetsästäjiä, Saksan poliisi, itsekkäitä managereja ja sekopäisiä vanhoja rokkareita.

Hevimmän reissun ohjaavat alkuperäisen Hevi reissu -elokuvan tapaan Jukka Vidgren ja Juuso Laatio.  Hevimmän reissun pääosissa eli Impaled Rektum -bändinä nähdään Johannes Holopainen, Max Ovaska, Chike Ohanwe ja Samuli Jaskio.

Elokuvaa kuvattiin Wacken Open Airissa, joka oli kesällä valtavasti otsikoissa. Festivaalia kurittivat valtavat rankkasateet ja yleisömääriin täytyi tehdä rajoituksia. Festivaalialue täyttyi mutavellistä.

Vidgren kertoo, että kuvausmatka oli ikimuistoinen. 

- Wacken Open Airin kuvausjakso oli ikimuistoinen kokemus, joka ei varmasti unohdu yhdeltäkään työryhmän jäseneltä. Selvisimme rankkasateista ja mutavellistä. Festivaali loi elokuvan kohtauksille ainutlaatuisen ympäristön, mikä varmasti välittyy valkokankaalle.

Hevimpi reissu nähdään valkokankaalla syksyllä 2024.

Lue myös: Luottomies-komediasarjasta tehdään elokuva: "Unelmien täyttymys"

Lue myös: Hyvinkään Tähtiraitille tänä vuonna saavat oman tähtensä kaksi pitkän uran tehnyttä elokuvantekijää

Kilpailut

Uusimmat