Kuva: AOP

Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

28.08.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blind Channelin Joel Hokka elää kiireistä aikaa. Kiertue- ja julkaisutauoilla hän haluaa olla kotona yksin ja soittaa kitaraa lattialla "alkkarit jalassa".

Blind Channel -yhtyeen Joel Hokka on elänyt elämänsä kiireisintä aikaa viimeiset kaksi vuotta. Keväällä 2021 Blind Channel voitti UMK-kilpailun ja päätyi edustamaan Suomea Euroviisuihin. Tästä alkoi matka, jonka aikana Blind Channel on kasvattanut fanikuntaansa, kiertänyt ympäri maailmaa ja saanut valtavan määrän palkintoja ja tunnustuksia.

Hokka kertoo Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa, että kun kotona ehditään käymään, hän haluaa vain rentoutua. 

- Istun kotona alkkarit jalassa lattialla ja soittelen akustista kitaraa ja syön sitä sushia ja ruisleipää, Hokka sanoo juontaja Esko Eerikäiselle.

Menestys on tuonut Blind Channelille myös rahaa. Raha kuitenkin halutaan ohjata takaisin yhtyeeseen, sillä kiertäminen ympäri maailman on todella kallista. Hokka myös sanoo, katsoo itse tarkasti, kuinka käyttää rahaa. 

- Olen aina ollut rahan kanssa todella tarkka, sillä pelkään sitä, että ne loppuvat. En osta mitään kallista ja kallein asia, jonka omistan, on ihan vain iPhone. En oikein ymmärrä, miksi rahaa pitäisi tuhlata.

- Blind Channelin tavoite on lyödä läpi kansainvälisesti ja se vaatii valtavasti investointeja.

Blind Channelin uusimman kappaleen Deadzonen musiikkivideon voit katsoa alta tai tästä. 

Eerikäinen kysyy, että jos Blind Channelin uraa ja päätavoitteita katsottaisiin sadan metrin juoksuna, niin missä kohtaa yhtye on nyt meossa?

- Euroopassa olemme ehkä puolivälissä. Striimit ovat hyviä, radiot soittavat kappaleita ja lippuja myydään kivasti.

- Yhdysvalloissa olemme ihan alussa. Siellä onneksi radiot ovat alkaneet jo hieman soittamaan musiikkiamme, mutta se vaatii silti valtavasti aikaa ja rahaa, että siellä voi onnistua. 

Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa Eerikäinen myös kysyy, kuinka vanhemmat suhtautuvat Blind Channelin menestykseen. Hokka sanoo, että hänen vanhempansa ovat pojastaan ylpeitä. Isä toisinaan hyvinkin ylpeä. 

- No faija kun ottaa pari bisseä, niin hän alkaa vähän kerskumaan. Varsinkin, jos joku kysyy hänen sukunimestään. Se hänelle suotakoon, sillä hän auttoi meitä valtavasti uran alkuaikoina ja hänen autollaan painelimme keikoille. Tietenkin myös äiti on ihan fiiliksissä, Hokka hymyilee. 

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Hokka muun muassa kertoo Blind Channelin tavoitteista, koulukiusaamisesta ja siitä, mitä tapahtuu sitten, kun Blind Channel lopettaa uransa. 

Voice.fi, Podplay, Radio Nova, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Blind Channelin ja Anastacian tiet kohtasivat - esittivät yhdessä hittikappaleen

Lue myös: Yle: Joel Hokka syö ainoastaan kahta ruokaa - "En suostu syömään mitään muuta"

Kilpailut

Uusimmat