Kuva: AOP

Metallican Lars Ulrich on innostunut klassikkorumpalista - "Kaikkien kannattaa kuunnella"

01.09.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ulrichilta kysyttiin The Metallica Report -podcastissa, että ketä rumpalia hän tällä hetkellä kuuntelee.

Metallican rumpali Lars Ulrich kertoi inspiraationsa lähteistä ja sanoi, että varsinkin tällä hetkellä eräs rumpali on erityisesti muusikon mieleen.

Ulrichilta kysyttiin The Metallica Report -podcastissa, että ketä rumpalia hän tällä hetkellä kuuntelee. Ulrich vastasi, että Blue Öyster Cultin Albert Bouchardia.

- Minulla on selvästi eräänlainen Blue Öyster Cult -vaihe menossa ja tällä hetkellä kuuntelen Secret Treaties -albumia. 

- Albert oli yksi ensimmäisistä laulavista rumpaleista. Kaikkien kannattaa ehdottomasti kuunnella Blue Öyster Cultin aikaisempia levyjä. Kuten esimerkiksi Tyranny And Mutationia.

Blue Öyster Cult on yksi merkittävimmistä progressiivista ja psykedeelisestä rockia yhdistelevistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta ja sen tunnettuja biisejä ovat muun muassa (Don't Fear) The Reaper, Burnin' For You sekä Then Came the Last Days of May.

Bouchard erosi yhtyeestä 1980-luvun alussa. 

The Metallica Report -podcastissa tartutaan viikoittain Metallica-universumin uutisiin sekä kuullaan haastatteluja ja erikoislähetyksiä suoraan Metallican päämajasta ja tien päältä. Podcastissa ääneen pääsevät niin henkilökunta kuin fanitkin. Tietenkin myös itse muusikot kertovat kuulumisiaan.

Podcastia vetävät Metallican läheiset ystävät Steffan Chirazi sekä Renée Richardson. Chirazi on Metallican vanha luottotoimittaja, joka nykyään tuottaa yhtyeen fanilehteä. Richardson on taas Metallican perustaman All Within My Hands -hyväntekeväisyysjärjestön johtaja ja myös radiopersoona.

Lue myös: Metallica julkaisi oman podcastin

Lue myös: Metallica julkaisi videon 1990-luvun hitistään - yleisö lauloi komeasti mukana

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat