Kuva: AOP / Juha Metso

Käärijältä tulossa vihdoin uutta musiikkia - uudella singlellä mukana yllätysnimi

12.09.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Uusi odotettu biisi ilmestyy perjantaina.

Megasuosittu Käärijä, 29, julkaisee vihdoin uutta musiikkia. Artistilta ei ole saatu uusia singlejä sitten tammikuussa julkaistun Cha cha cha -jättihitin, mutta nyt pitkä odotus on tulossa päätökseensä. Käärijä julkaisee perjantaina 15. syyskuuta uuden biisin It's crazy It's party

Uudella kappaleella feattaa virolainen räppäri Tommy Cash. Single on sekoitus räppiä, metallia ja elektronista musiikkia, kerrotaan Warner Music Finlandin tiedotteessa. Biisin julkaisun yhteydessä julkaistaan myös musiikkivideo. 

– Iso haave toteutui ja pääsin tekemään Tommy Cashin kanssa biisin. Olin lomalla viisujen jälkeen ja rantatuolissa istuskellessa tuli viesti Tommylta. Ehdotin saman tien hänelle, että tehdäänkö biisi yhdessä? Ja samalla asialla Tommy myös lähestyi mua. Kappale syntyi todella nopeasti ja It’s crazy It’s party kuvastaa hyvin meidän molempien meininkiä. Tommy on kovan luokan taiteilija ja oon matkan varrella oppinut häneltä paljon. Oon todella innoissani tulevasta biisistä. Toivottavasti jengi tykkää biisistä. It’s crazy It’s party, Käärijä kertoo.

Lue myös: Käärijä sai Vuoden vientiteko -palkinnon: "Käärijä-ilmiö on yksi vuoden 2023 isoimmista"

Lue myös: Käärijä esitti presidentti Sauli Niinistölle pyynnön - katso, mitä presidentti vastasi

Lue myös: Kesän soitetuimmat radiokappaleet listattiin - Käärijän edelle nousi rakastettu yhtye

Kilpailut

Uusimmat