Kuva: Warner Music Live

Aliisa Syrjä julkaisee lokakuussa debyyttialbuminsa - "Tuntuu kuin tähän albumiin olisi vuodatettu kokonainen ihmiselämä"

04.10.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Poptulokkaan tunnetuimpia biisejä ovat 2:02 ja Tää tunne.

Artisti Aliisa Syrjä, 24, julkaisee debyyttialbuminsa perjantaina 20. lokakuuta. Höyheniä ja saaria -nimeä kantava albumi sisältää yhteensä 12 biisiä. Kappaleet ovat Syrjän itse sanoittamia ja säveltämiä, sekä yhdessä Elias Heikkisen kanssa tuottamia. Syrjä oli yksi YleX:n tämän vuoden Läpimurto 2023 -artisteista. 

Albumilta on julkaistu singlelohkaisuina biisit 2:02, Tää tunne, Sydämetön ja Meistä jää jälki. Levyltä löytyy tämän lisäksi siis kahdeksan ennen julkaisematonta biisiä. Edellä mainituista kappaleista Syrjän suurimmaksi hitiksi on noussut 2:02, joka on kerännyt Spotifyssä yli 4 miljoonaa kuuntelukertaa.  Myös Tää tunne -biisiä on kuunneltu musiikkipalvelussa huimat 3 miljoonaa kertaa.

– Mun debyyttialbumi, huhhuh! Tuntuu kun tähän albumiin olis vuodatettu kokonainen ihmiselämä ja kaikki siihen kuuluvat kasvukivut ja suurimmat kysymykset. Et mitä se on, kun on valtava maailma, jossa pienen pienen ihmisen päässä on sinne mittasuhteiltaan aivan liian suuri toinen maailma? Et kantaako jalat jos juo seittemän tequilashottia? Voiko naiivius olla realismia? Vai jääkö lopulta pohjalle kuitenkin vaan jäljelle karu totuus siitä, että ei oo olemassa höyhensaaria, pelkästään höyheniä ja saaria? Syrjä kuvailee albumiaan Warner Music Liven tiedotteessa.

Albumin levyjulkkareita juhlistetaan Helsingin Tavastialla 29. marraskuuta. Liput myy tiketti.fi.

Lue myös: Voiko taidetta rajoittaa, Heikki Kuula? Artisti pohtii, missä menee hyvän maun raja ja kuinka paljon hän itse varoo biiseissä sanomisiaan

Lue myös: Rap-musiikin ja rockmusiikin ystäville ilouutisia - SuomiRäp ja RadioCity kuuluvat nyt uusilla paikkakunnilla

Lue myös: Neljä ruusua lähtee laajalle akustiselle kiertueelle ympäri Suomen

Kilpailut

Uusimmat