Kuva: AOP

Mötley Crüe -legenda Mick Mars puhuu sairaudestaan - ei usko enää tekevänsä kiertueita

16.11.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sooloalbumin julkaiseva Mars sanoo, että saattaa tehdä muutamia keikkoja.

Mötley Crüe -yhtyeen alkuperäinen ja pitkäaikainen kitaristi Mick Mars, 72, julkaisee sooloalbumin. 

Loyal To The Lie -niminen kappale on jo kuunneltavissa suoratoistopalvelussa ja se on ensimmäinen single The Other Side Of Mars -nimiseltä albumilta, joka julkaistaan 23. helmikuuta. 

Mars on vuosikymmeniä sairastanut Ankylosing Spondylitisia, eli tietynlaista selkärankareumaa, joka aiheuttaa tulehduksia ja jäykistää hänen selkärankaansa.

Out Of The Box -ohjelman haastattelussa Mars kertoo kuulumisiaan ja puhuu sairaudestaan.

- Voin hyvin. Minun AS on sitä mitä on enkä voi tehdä sille mitään. Lentäminen ja tämän tekeminen on vaikeampaa, koska olen lähes pelkkää jäykkää luuta nyt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lopettaisin musiikin tekemisen. Niin kauan, kun aivoni ja käteni ja jalkani toimivat, en lopeta, Mars sanoo.

Haastattelija myös kysyy, aikooko Mars tehdä sooloalbumin tiimoilta keikkoja?

- Jos se olisi kertaluontoista tai vähäistä, voisin tehdä sen. Mutta jos minun pitäisi jälleen lennellä ympäriinsä ja mennä esimerkiksi Japaniin niin... miten sen sanoisi. Olen liian vanha siihen. En ole enää 30. Olen 72-vuotias. 

Mötley Crüe ilmoitti viime vuonna, että yhtyeen alkuperäinen kitaristi Mick Mars ei ole kykeneväinen kiertämään ja hänen tilallaan soittaa John 5.

Mötley Crüen ja Marsin ero ei kuitenkaan sujunut mutkitta. Mars ei halunnut omien sanojensa mukaan siirtyä sivuun, vaan oli valmis tekemään uutta musiikkia ja pistokeikkoja. Marsin mukaan hänestä kuitenkin haluttiin päästä eroon. Muusikon osuutta yhtyeen tuloista leikattiin myös 25 prosentista 5 prosenttiin. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Mötley Crüe -kitaristi John 5 ottaa kantaa Mick Marsin väitteisiin - "Olisi hullua"

Lue myös: Mötley Crüen entinen kitaristi Mick Mars julkaisi soolomusiikkia - "Suurta ja ilkeää"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat