Musiikkivaikuttaja Katja Ståhl: 'Muusikon ura ei tarkoita enää hirveää sekoilua'

17.11.2009 19:14 -

Musiikkibisneksen monilla osa-alueilla työskennellyt Katja Ståhl on uransa aikana nähnyt musiikkiteollisuuden ja muusikoiden keskuudessa tapahtuneen asennemuutoksen. Ståhl kertoo tämän päivän nousevien artistien suhtautuvan työhönsä jo heti kättelyssä ammattimaisesti.

- Nykyään tajutaan mitä artistius tarkoittaa. Se ei tarkoita hirveätä sekoilua, että voit olla kännissä aamusta iltaan. Toki artistius voi tarkoittaa sitäkin, mutta se lyhentää uraa toisesta päästä radikaalisti. Myös pimahtamisen vaara on silloin suuri, Ståhl kertoi Voicen Musiikkiuutisille.

Tällä hetkellä Apulanta Oy:n toimitusjohtajana toimiva Ståhl sanoo, että itse suhtautuisi varauksella uuteen yhtyeeseen, jonka elämäntyyliin kuuluu liian vahvasti juhliminen.

- Jos materiaali olisi korvaamatonta, niin saattaisin sellaiselle yhtyelle sopimusta tarjota. Toki se riippuu minkälaista heidän iloittelunsa on, mihin se perustuu ja onko bändissä monta sekoilijaa.

Apulannan Oy:ssä työskentelemisen ohella Katja Ståhl nähdään tuomarina Nelosella pyörivässä Talent Suomi -ohjelmassa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Jyrki-nuortenohjelman juontajana, sekä Suosikki-lehden päätoimittajana.

Kilpailut

Uusimmat