Kuva: Handout

Bee on vuoden tulokas - Iskelmä Gaalan ensimmäiset palkinnot on jaettu

16.02.2024 20:05 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmä Gaalaa juhlitaan tänään lähes loppuunmyydyllä Nokia Arenalla.

Iskelmän vuosiäänestyksen palkintoja jaetaan parhaillaan lähes loppuunmyydyssä Iskelmä Gaalassa, joka järjestetään Tampereen Nokia Arenalla. Gaalan ensimmäiset neljä palkintoa on nyt jaettu.

Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi yleisö äänesti viime vuonna Hupsis-esikoisalbuminsa julkaisseen Been, jonka kappaleet Viimeisiä sanojaSilkkiin verhoiltuna ja Tequilakahvi ovat nousseet Suomen Spotify-listan kärkeen miljoonilla kuuntelukerroilla. 

Vuoden viihdyttäjä -palkinnon sai jo toista kertaa peräkkäin Portion Boys, joka tunnetaan huikeista esiintymisistään. Vuoden artistina palkittiin sen sijaan Behm, joka julkaisi Merkittävät erot -albuminsa viime vuonna. 

Gaalassa palkittiin tuttuun tapaan myös ansioituneita musiikintekijöitä sekä alan vaikuttajia. Teoston vuoden musiikintekijä -palkinnon sai tänä vuonna musiikintekijänä ja tuottajana tunnettu Antti ’RZY’ Riihimäki.

- Antti Riihimäki on tyyppiesimerkki henkilöstä, joka on kuin taikuri suurten kevyen musiikin nimien takana. Hän on musiikilliselta osaamiseltaan hyvin monipuolinen, mitä osoittaa menestyskappaleiden takominen vuosi toisensa jälkeen. Hän pystyy myös mukauttamaan tyyliään erinomaisesti kulloiseenkin artistiin ja tilanteeseen sopivaksi”, Teoston toimitusjohtaja Risto Salminen perustelee palkinnon jakokriteereitä.

Gaalan voittajat palkitaan Iskelmän kotisivuilla käydyn vuosiäänestyksen perusteella. Tänä vuonna äänestys keräsi yli 25 000 osallistujaa. 

Lue myös: Artisti Bee ylitti odotuksensa ja kilpailee nyt samasta palkinnosta Suomen suosituimpien artistien kanssa

Lue myös: Bee kertoo, miten hän pääsi jaloilleen äitinsä, radiojuontaja Sari Seppälän kuoleman jälkeen

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat