Kuva: AOP

Weekend Festivalin pääesiintyjät ovat nyt selvillä

04.03.2024 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pääesiintyjinä nähdään muun muassa Alesso ja Tiësto.

Weekend Festival järjestetään Espoon Vermon tapahtumapuistossa 2.-3.8.2024. Festivaalin pääesiintyjät on nyt kiinnitetty. 

Lauantain pääesiintyjinä lavoille nousevat ruotsalainen Alesso sekä australialais-DJ Timmy Trumpet. Perjantain pääesiintyjiksi on kiinnitetty Grammy-voittaja Tiësto sekä suurta suosiota nauttiva norjalainen Alan Walker.

Alesso on kopannut kaksi RIAA-sertifioitua platinalevyä, kaksi sertifioitua kultasingleä, yli 6 miljardia globaalia striimiä Spotifyssa ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Katy Perryn, Swedish House Mafian, Aviciin ja Tiëston kanssa. Festivaali kertoo sivuillaan, että Timmy Trumpet puolestaan on ollut yksi festivaalikävijöiden kyselyiden toivotuimmista esiintyjistä joka vuosi. Myös Tiëstolta löytyy mojovia ansioita: hän on kerännyt yli 13 miljardia streamia pelkästään Spotifyssa ja myynyt yli 36 miljoonaa levyä. 

”Weekend Festival haluaa artistikattauksellaan tarjota kävijöilleen elektronisen musiikin kärkinimien esiintymisiä – samaan tyyliin kuin maailman isoimmat kansainväliset tanssimusiikin festarit. Olemme ainoa iso elektroniseen musiikkiin keskittyvä festivaali Pohjois-Euroopassa, ja siksi meillä käy festivaalivieraita ympäri Euroopan ”, kertoo Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila tapahtuman sivuilla.

Pääesiintyjien lisäksi festareilla esiintyy muun muassa Boris BrejchaShowtekWill SparksTungevaag sekä Darude. Kaiken kaikkiaan tapahtumassa nähdään kesällä yli 60 artistia. Esiintymisajat julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on tänä vuonna ensimmäistä kertaa K18-tapahtuma. Festivaali on jatkossa sallittu siis vain 18 vuotta täyttäneille.

Lue myös: Raye putsasi pöydän British Music Awardseissa - katso lista voittajista

Lue myös: Nylon Beat tekee paluun keikkalavoille

Lue myös: Nämä sävelteokset ovat ehdolla vuoden 2024 Teosto-palkinnon saajaksi

Lähde: Weekend Festival

Kilpailut

Uusimmat