Rock-legendojen uusi kokoonpano suunnittelee jo kakkosalbumiaan

23.11.2009 12:43 -

Foo Fighters- , Queens of the Stone Age- sekä Led Zeppelinin miesten muodostama Them Crooked Vultures -yhtye on vauhdissa. Viime viikolla debyyttinsä julkaissut bändi kertoo suunnittelevansa jo seuraavaa levyään.

Laulaja Josh Hommen mukaan yhtye on päässyt levyn julkaisun myötä vasta kunnolla vauhtiin. Miehen mukaan ei ole mitään syytä, etteikö samalla innolla olisi sopiva aika ruveta suunnittelemaan jo toista pitkäsoittoa. Rumpali Dave Grohl kertoi The Sun -lehdelle olevansa valmis säveltämään uutta materiaalia.

- Meillä on jo tietty mielikuva miltä seuraavan albumin tulee kuulostaa. Sen täytyy vielä energisempää ja äänekkäämpää kuin ensimmäinen levymme.

Nimekkäistä yhteyksistään tunnettujen muusikoiden muodostamaa bändiä on ymmärrettävästi kutsuttu useissa yhteyksissä 'superbändiksi'. Jäsenet eivät kuitenkaan itse ole hyvillään tittelistä.

- En suoranaisesti inhoa superbändi-termiä, mutta en kyllä pidäkään siitä. Se kun ei käytännössä kerro yhtään mitään kyseisestä artistista, Homme sanoo.

Them Crooked Vultures juhlistaa uutta levyänä myös Euroopan keikoilla. Yhtye nähdään joulukuun alussa esiintymässä muun muassa Englannissa ja Saksassa. Suomeen asti bändiä ei kuitenkaan tällä kertaa saada.

Kilpailut

Uusimmat