Tanskalaisrokkarit kokeilunhaluisina: Sävelsivät biisin hypnoosin vallassa

28.11.2009 16:14 -

Kunnianhimoisista levyistään tunnettu Mew meni uuden No More Stories... -levynsä kohdalla melko pitkälle tyydyttääkseen kokeilunhalunsa. Bändi hypnotisoitiin, minkä jälkeen he ryhtyivät sävellyspuuhiin.

Keskiviikkona Suomessa vierailleen Mewin kitaristi Bo Madsen kertoo Voicen haastattelussa, että hypnoosi olisi voinut toimia paremminkin. Hän kuitenkin uskoo, että siitä oli hyötyä Repeaterbeater-nimisen biisin tekoon. Mies analysoi, että hänen omalla kohdallaan hypnoositila ei ollut kovin syvä, mutta että hän siitä huolimatta tavoitti jotain, mitä ei olisi normaalitilassa tavoittanut.

Mew ei taipunut tavalliseen ratkaisuun myöskään levynsä nimen kohdalla. Jutun alussa No More Storiesiksi lyhennetty titteli on kokonaisuudessaan seuraava: No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away / No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away.

Katso pätkä Bo Madsenin haastattelusta alta. Kokonaisuudessaan haastattelu esitetään Voice TV:n POP-ohjelmassa lauantaina 12.12. klo 14:30.

Kilpailut

Uusimmat