Entinen tyttöbändiläinen paljastaa: Vasta nyt olen itsenäinen

01.03.2010 09:37 -

Destiny's Child -yhtyeessä menestynyt Kelly Rowland, 29, kokee vasta nyt itsenäistyneensä. Kelly lähti soolouralle viisi vuotta sitten.

Tällä hetkellä naisella on oma tuotemerkki ja yritys. Nyt hän kokee olevansa itsenäinen selviytyjä, josta hän ennen vain lauloi tyttöbändin riveissä.

Kelly kertoi Insider-lehdelle, etteivät tyttöbändien historiat aina ole olleet ruusuisia. Hän korostaa Destiny's Childin riveissä vallinneen kannustavan ja hyvän yhteishengen, josta on ylpeä.

R&B:stä tanssimusiikkiin siirtynyt Rowland teki Dj David Guettan kanssa yhteistyötä When Love Takes Over -biisissä ja se menestyi hienosti Euroopan ja Britannian listoilla. Tulevaisuudessa Kelly haaveilee tekevänsä yhteistyötä vahvojen naisten, kuten Pinkin tai Fergien kanssa.

Destiny's Childin yhdistymiseen Kelly vastaa filosofisesti, että tällä hetkellä tärkeintä on rakkaus ja tuki Beyonce Knowlesin ja Michelle Williamsin kesken. Yksityiselämässä Kelly viihtyy sinkkuna, mikä sopii hyvin kuvaan itsenäiselle uranaiselle.

Kilpailut

Uusimmat