Nightwish-solisti Anette Olzonin raskaus oli täysi yllätys

03.03.2010 22:14 -

38-vuotias laulajatar kertoo blogissaan hetkistä, jolloin raskaus hänelle valkeni. Anette uskoo vahvasti voivansa yhdistää uran ja kasvavan perheensä.

Viime syksynä Anette äänitti oman sooloalbuminsa demoa ja alkoi tuntea olonsa erittäin huonovointiseksi ja väsyneeksi. Hän teki raskaustestin joka näytti positiivisen tuloksen.

Olzon kertoo, ettei toisen lapsen saanti ollut missään nimessä suunniteltu, johtuen ensimmäisen lapsen raskausajan ongelmista. Alkushokista selvittyään hän kuitenkin sanoo olleensa tiedosta erittäin iloinen.

Anette synnytti ensimmäisen lapsensa olleessaan 30-vuotias ja odottaa nyt innolla aviomiehensä Johanin kanssa uutta perheenjäsentä syntyväksi alkusyksystä.

Ruotsalainen Anette Olzon on toiminut Nightwish yhtyeen solistina vuoden 2007 keväästä asti. Anette uskoo vakaasti pystyvänsä yhdistämään muusikon uran ja elämän kahden lapsensa kasvattajana.

Laulajattaren mukaan tuleva äitiys ei tule vaikuttamaan Nightwishin suunnitelmiin. Tarvittaessa hän aikoo ottaa lastenhoitajan mukaan matkoilleen. Soololevyään hän joutuu kuitenkin lyykkäämään tuonnemaksi. Anette kuitenkin lupaa faneilleen senkin vielä tulevaisuudessa julkaista.

Kilpailut

Uusimmat