90-luvun hittibändi palaa uuden albumin voimin

22.03.2010 20:38 -

1990-luvulla hittejä tahkonnut Skunk Anansie nähdään tulevana kesänä Suomessa osana Helsinki Live!-festivaalia. Nyt bändi on ilmoittanut tekevänsä paluun myös uuden levyn muodossa.

Keikkalavoille palanneen bändin tuleva lätty on ensimmäinen studiolevy sitten vuonna 1999 julkaistun Post Orgasmic Chill -albumin.

Bändin rumpali Mark Richardson kertoi Kerrang-lehdelle, että innoitus uuteen studiolevyyn tuli viime vuonna julkaistua kokoelma-albumia varten äänitettyjen uusien biisien myötä. Mies sanoo, että yhtyeellä on tulevaa pitkäsoittoa varten takataskussa jo 25 uutta kappaletta.

- Olemme olleen poissa musiikkibisneksestä miltei 10 vuotta. Se on todella pitkä aika, joten meidän on taottava nyt kun rauta on kuumaa.

Muun muassa Selling Jesus, All I Want ja Hedonism (Just Because You Feel Good) -hiteistä muistettu Skunk Anansie julkaisi 90-luvulla kolme studiolevyä kunnes hajosi vuonna 2001. Yhtye palasi yhteen viime vuonna kokoelma-albumin myötä. Helsinki Live!-festivaaleilla bändi nähdään esiintymässä 5.kesäkuuta.

Kilpailut

Uusimmat