Brittibändiltä uutuussingle seitsemän vuoden tauon jälkeen

09.04.2010 08:31 -

Brittibändi Blur on täällä taas. Brittipoppia ja rockia sekoittava bändi ei ole julkaissut mitään vuonna 2003 tehdyn Good Song -kappaleen jälkeen.

Heiltä tulee uutta materiaalia ensi viikolla seitsemän vuoden tauon jälkeen. Fanit ovat olleet innoissaan ja yrittivät saada bändin jäseniä yhteen nähtyään bändin dokumentin No Distance Left To Run.

Nykyään Gorillaz-yhtyeessä vaikuttava Damon Albarn ei alunperin meinannut palata yhteen aiempien bänditoveriensa kanssa. Kuitenkin häntä kiehtoi ajatus uudelleen paluusta.

- En voinut olla testaamatta, jos se vanha taika olisi vielä tallella entisten bändiläisten kanssa ja se oli, iloitsee Albarn The Sun -lehdelle.

Blurilta tulee markkinoille ensi viikolla vain 1000 kopiota heidän singlestään 7in. He halusivat tukea pienten levykauppojen hengissäpysymistä.

- Haluamme sitoutumattomien levykauppojen jatkavan markkinoilla, ne ovat tärkeitä musiikillisen kulttuurin säilyttämisessä. Haluamme musiikillamme tukea heidän toimintaansa ja toivomme, että ihmiset pitävät tästä, tiivistää Albarn.

Kilpailut

Uusimmat