Laulajasensaatiolla miljoonatulot - matkaa silti julkisilla

27.04.2010 08:10 -

Sitä voisi luulla, että kaikella sillä omaisuudella, mitä Susan Boyle on kerännyt itselleen olisi varaa hankkia oma kuljettaja. Laulajasensaatio liikkuu kuitenkin kiltisti julkisilla.

Susan Boyle odotteli kiltisti bussia kotinurkillaan, josta hän pääsi kulkemaan lähimmälle juna-asemalleen Blackburniin. 49-vuotias Britain´s Got Talent -ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut laulajatar on nykyään arvoltaan noin 4,8 miljoonaa euroa.

Boyle muutti vasta äsken isompaan asuntoon kotikaupungissaan. Tämän maanläheisen brittinaisen on huhuttu laulavan itse Paaville ja 150 000 ihmiselle Paavin Skotlannin vierailulla myöhemmin tänä vuonna.

- Susan on suostunut laulamaan ja kaikki ovat innoissaan. Vielä on jotain yksityiskohtia hiomatta, mutta Boylen esiintymisen ovat hyväksyneet myös Vatikaanin korkeimmat tahot, kertoo vanhempi katolisen kirkon henkilö Dailymailille.

Boylesta on tarkoitus julkaista myös kirja, jossa hänen uskomaton tarinansa kerrotaan. Kirja julkaistaan elokuussa ja se kantaa nimeä The Woman I Was Born To Be.

Katso miten Boyle odottaa bussia kotinurkillaan täältä. (Dailymail)

Kilpailut

Uusimmat