Suomen Virallisen Kesähitin voittaja pahoinpideltiin rajusti: Leukaluut murtuivat!

30.06.2010 10:55 -

Suomen Virallinen Kesähitti 2010 -äänestyksen ylivoimaisesti Minä-kappaleella voittaneen Kymppilinja-yhtyeen laulaja Janne Ordén joutui rajun pahoinpitelyn kohteeksi maanantain vastaisena yönä Helsingissä.

MTV3:n Viihdeuutisten mukaan pahoinpitely tapahtui Helsingin ydinkeskustassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puolenyön aikaan.

- Janne oli käynyt Lasipalatsin kulmalla olleella pankkiautomaatilla, josta oli jatkanut kävellen Yrjönkadun suuntaan. Jannen takana kävellyt mies oli huudellut jo pidemmän aikaa jotain, mutta Janne ei ollut niihin reagoinut. Lopulta Janne oli kääntynyt ympäri ja häntä oli lyöty suoraan kasvoihin. Jannelta oli mennyt taju samantien, Kymppilinjan tiedottaja Maiju Asikainen kertoi MTV3:n Viihdeuutisille.

Ordén oli soittanut itse ambulanssin paikalle havahduttuaan hereille. Hyökkäys oli niin raju, että mieheltä murtuivat molemmat leukaluut ja hän joutui maanantaina leikkaukseen. Tällä hetkellä muusikon hampaat on liimattu yhteen, eikä hän pysty puhumaan. Tiedottajan mukaan muusikko ei muista tapauksesta mitään.

Suomen Virallinen Kesähitti -voiton myötä yhtyeelle on tullut paljon keikkatarjouksia. Ordén on kertonut, että tarkoituksena on yrittää palata esiintymislavoille mahdollisimman nopeasti.

- Totta kai tapaus on järkyttänyt häntä kovin, mutta hän toivoo pääsevänsä keikkalavoille mahdollisimman pian. Jannen tarkoituksena on palata lavoille jo parin viikon päästä, mutta totta kai tässä mennään päivä kerrallaan.

Lähde: MTV3

Kilpailut

Uusimmat