Kesähittiyhtyeen pyyntö: Älkää tuoko meille enää haukia

23.08.2010 15:43 -

Tämän vuoden Voicen Virallinen kesähitti on Kymppilinja-yhtyeen Minä. Biisin sanoituksella on ollut bändille muuan ikävähkö seuraus.

Helsinkiläisbändin Sami ja Janne kertovat, että Mariskan laulama kala-aiheinen kertosäe "muru hei takki auki/ täältä tulee hauki" on paitsi tarttunut kansan mieliin kuin tauti, myös antanut toimittajille hah-hah-hauskoja kuvaideoita.

-En nyt edes muista kuinka monta kertaa näin on käynyt, mutta aika monta kertaa ollaan juttukuvassa jouduttu pitelemään haukea käsissämme. Viikonloppuna sanomalehden kuvaaja pyysi meidät Tampereen Kauppahalliin, ja me arvattiin että siellä olis taas ollut hauki odottamassa. Sovittiin niin, että kuvat otetaan muualla ja tehdään haastis myöhemmin sähköpostilla. Hauet saa riittää, Janne nauraa.

Muuten sinkkulistan ja radiokanavat valloittanut biisi ja sen aikaansaama suosio on luonnollisesti tekijöidensä mieleen. Tästä he saivat muistuksen viimeksi lauantaina Tampereella, kun Kymppilinja esiintyi Pakkahuoneen lavalla Blockfest-juhlassa.

-Sitä varten näitä bändihommia on tehty, että voitais kokea jotain niin mahtavaa kuin se, että täysi tupa laulaa jokaisen sun sanan ulkoa. Uskomaton tunne, Sami kertoo.

Pari viikkoa sitten Valmistaudu olemaan väärässä -levyn julkaissut Kymppilinja aikoo keikkailla reippaasti loppuvuoden. Ensi vuonna miesten tavoitteena on tehdä noin 120 keikkaa. Seuraavaksi Kymppilinjan voi nähdä keskiviikkona Salossa, perjantaina Riihimäellä ja lauantaina Harjavallassa.

Katso pätkä haastattelusta alta. Kokonaisuudessaan haastattelu nähdään myöhemmin Voice TV:n POP-ohjelmassa.

Kilpailut

Uusimmat