Yhden miehen yhtyeenä tunnetusta Pariisin keväästä tulossa oikea bändi myös studiossa

25.08.2010 15:37 -

Ennen kuluneena kesänä heitettyä ensimmäistä keikkaa, Pariisin kevät on ollut Arto Tuunelan yhden miehen projekti. Mies kertoi Voicelle, että nyt ympärille muodostuneesta keikkabändistä voi hyvinkin muodostua myös ihan oikea yhtye.

Tuunalan "yhden miehen kokoonpano" ehti julkaista Pariisin kevät -nimen alla kaksi albumia ennen keikkalavoille siirtymistä. Nyt kun Tuunala on koonnut ympärilleen live-yhtyeen, ovat tulevaisuudensuunnitelmatkin saaneet uusia sävyjä.

- Tulevia levytyksiä ei ole tullut vielä mietittyä, kun on keskitytty keikkoihin. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että ollaan oikea bändi ja se on mukava ajatus.

Tuunala sanoo, että vastaisuudessa siis tulevilla levyilläkin voidaan kuulla 'kokonaista' Pariisin kevät -yhtyettä, kunhan vain muissakin kokoonpanoissa soittavien musikanttien aikataulut saadaan sovitettua yhteen.

- En ole itse asiassa uskaltanut kysyä vielä kaikilta löytyykö aikaa, mutta veikkaan että sitä järjestyy kun mahdollisten äänitysten aika on. Keikkameininki on meillä niin hyvä, että sitä on kyllä syytä käyttää hyväksi muutenkin.

Pariisin kevättä pääsee näkemään keikkalavoilla syyskuun lopussa käynnistyvän Avaruusseikkailu 2010 -kiertueen tiimoilta.

Kilpailut

Uusimmat